Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Oranje verliest in Portugal ondanks doelpunt Cody Gakpo

18 november 2020 22:22
Foto: Pro Shots

Jong Oranje verliest in Portugal ondanks doelpunt Cody Gakpo; image source: Pro Shots

Jong Oranje heeft de kwalificatiereeks voor het EK van komend jaar afgesloten met een nederlaag op bezoek bij Jong Portugal. Het duel eindigde in 2-1. Cody Gakpo had een basisplaats en maakte vlak voor rust het enige doelpunt van de wedstrijd. De aanvaller van PSV speelde de hele wedstrijd. Jordan Teze kwam in de slotfase als invaller in het veld.

Jong Oranje is uiteindelijk groepswinnaar geworden. Het heeft weliswaar evenveel punten als Jong Portugal, maar een beter onderling resultaat.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong oranje portugal cody gakpo groepswinnaar jordan teze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Gakpo speelde bij vlagen erg goed. Fijne speler voor PSV en hij gaat zich nog verder ontwikkelen. Ik denk dat hij Europese top kan worden en vaste waarde voor oranje. Vraag me wel af op welke positie,
Spits, vanaf middenveld of zijkant...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hangend aan de linker kant, heerlijke voetballer, wordt ook steeds sterker; wellicht net zoveel doelpunten als Malen...
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ja daar dus. Beetje hangend vanaf zijkant. Doet me beetje denken aan Locadia, maar dan een stuk technischer en beter all around.. doet me eigenlijk niet zo heel veel denken aan Locadia.
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage