Transparent
Inloggen
Sluiten

Nederlands elftal met Donyell Malen en Denzel Dumfries te sterk voor Polen

18 november 2020 22:38
Foto: Pro Shots

Nederlands elftal met Donyell Malen en Denzel Dumfries te sterk voor Polen; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal is de Nations League geëindigd met een overwinning in Polen. In Chorzów werd het 1-2. Donyell Malen speelde de hele wedstrijd, terwijl Denzel Dumfries in de tweede helft binnen de lijnen kwam. Met Georginio Wijnaldum en Memphis Depay was wederom de volledige doelpuntenproductie in handen van ex-PSV'ers.

Oranje had nog een kleine kans om de finaleronde van de Nations League te halen. Daarvoor moest het zelf winnen in Polen en Italië mocht dan niet winnen in Bosnië. Dat deden de Italianen echter wel met 0-2.




Tags

polen dumfries malen nations bosnie chorzow depay doelpuntenproductie finaleronde italianen oranje wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Verdediging in de eerste helft leek helemaal nergens op. Hateboer en De Vrij worden in Italië geprezen, maar in Oranje zie ik het keer op keer niet. Blind is opbouwend een toevoeging, maar verdedigend een ramp. Van Aanholt was ook al geen toegevoegde waarde. In dat opzicht was Wijndal een opsteker deze week. Hopen dat we op het EK met Wijndal - Van Dijk - De Ligt - Dumfries kunnen spelen, dat zie ik wel zitten.

Aanvallend was het dan weer wél leuk om te zien. We hebben echt kwaliteit voorin en er gebeurt vanalles. Depay, Malen, Stengs/Berghuis en daarachter nog een middenvelder die veel scoort: Wijnaldum. Dat ziet er wel goed uit, ondanks dat ik vind dat ze nog veel kansen nodig hebben.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik stond er ook echt van te kijken hoe Klaassen kinderlijk eenvoudig eruit werd gelopen. Hij had zelfs 2 meter voorsprong
+1/-0

 
In na 25 meter lag hij er 10 meter achter, wat is die Klaas traag.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Maar hij naait bij de Annie’s wel belangrijke ballen binnen helaas.
+1/-1

3 jaar geleden
Bizar dat je niet de sterkste 11 op stelt als je moet winnen om in ieder geval zelf die hele kleine kans op de final four te pakken. Geklets over frisse benen, wij hebben helemaal de kwaliteit niet om te rouleren. Het ongelijk van de bondscoach werd bewezen na de wissels. Aan de andere kant vond ik het wel best, hebben wij zondag tenminste frisse benen op de rechtsback.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Heb je Spanje - Duitsland gezien waarbij 2 Spanjaarden nog 30’ eruit liggen agv hamstringblessures? Zouden het 2 PSV’ers zijn geweest dan zouden we hier niet blij zijn. Er wordt totale roofbouw gepleegd op voetballers deze dagen. Totaal belachelijk.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Alsof die Final Four iemand iets boeit... Gezondheid van de spelers gaat voor.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat hele Oranje boeit mij niets, Kijk veel liever naar de competitie en ons PSV!!
+4/-0

 
3 jaar geleden
Hear, hear, Red Bastard.

Zelfs jammer dat Oranje alsnog won.

Fuck Zeist, Gudde voorop!
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage