Transparent
Inloggen
Sluiten

Toon Gerbrands: 'Een proef met 1.500 supporters kun je beter in een ander stadion doen'

19 november 2020 23:02 - Supportersvereniging PSV
Foto: Pro Shots

Toon Gerbrands: "Een proef met 1.500 supporters kun je beter in een ander stadion doen"; image source: Pro Shots

PSV is ook benaderd om mee te werken aan een proef om 1.500 supporters toe te staan bij een wedstrijd. Dat gaf algemeen directeur Toon Gerbrands aan bij een online talkshow van de Supportersvereniging PSV. "Het grappige is dat wij al hebben aangetoond dat wij dat met 6.000 mensen op een heel goede manier kunnen doen", aldus Gerbrands. "We hebben daar van iedereen complimenten over gehad. De KNVB, de politie, iedereen die er iets over te vertellen had gaf complimenten. De test zou nu voor 1.500 personen zijn. Wij hebben het al aangetoond met 6.000 mensen, dan kun je dat beter ergens anders doen."

Gerbrands ging verder: "En wie moet je dan toe laten? Je krijgt dan een geweldig selectieprobleem. Als wij kunnen bijdragen aan de oplossing zullen we dat zeker doen, maar wij vinden in dit geval dat je dan iets meer toeschouwers moet toelaten. Wij willen dan best nadenken over een aantal oplossingen. Deze aantallen zijn voor grote clubs te klein."

Meer op Supportersvereniging PSV
Tags

gerbrands grappige knvb selectieprobleem supportersvereniging talkshow toeschouwers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Toon is nu ook arts geworden manman valt me toch altijd tegen zijn teksten jammer
+2/-13

 
5 maanden geleden
Arts? Hij zegt toch niks geks? Het was bij PSV goed geregeld. Hoe moet je als PSV 1500 man uitkiezen en toelaten? Drie per vak? Zeiken om het zeiken Paulinho!
+23/-1

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

5 maanden geleden
Als je een selectie van 6000 kunt maken dan kun je toch ook een selectie van 1500 maken, lijkt me niet zo heel spannend Toontje.
+4/-9

 
5 maanden geleden
Oh ja?
Om 30.000 mensen aan de beurt te laten komen heb je net ff wat meer wedstrijden nodig, 15 wedstrijden meer om precies te zijn.
+2/-0

5 maanden geleden
Lees: Het is niet rendabel de hele kiet open te gooien voor 1500 man.
+16/-3

 
5 maanden geleden
Totaal verkeerde insteek van Toon. Je kunt eindelijk 1500 supporters blij maken.
+2/-3

 
5 maanden geleden
Zouden de fans niet meer belangrijk genoeg zijn en denkt Toon zonder ons zijn droom van de top 32 te gaan realiseren?
+1/-3

 
5 maanden geleden
Wat een onzin! De hele toko is toch al open bij elke thuiswedstrijd? Horeca is hoe dan ook dicht.
+1/-1

5 maanden geleden
Ik denk dat we moeten oppassen dat we niet teruggaan naar de jaren 70 en weer een scheidingslijn trekken bij de Moerdijk. Zowel Toon als Roger plaatsen ons regelmatig in de rol van David die vecht tegen Goliath. Ik vraag me oprecht af of we daar beter van worden.
+6/-2

 
5 maanden geleden
Ik begrijp wel wat je bedoelt, maar vind dat hier niet aan de orde.
Gerbrands zegt niets vreemd en ook ik denk dat 1.500 man met kost dan het opbrengt; die 6.500 was prima geregeld, alleen diegene die de eerste wedstrijd kozen hadden geluk, de rest niet.
Schmidt valt overigens ook niets te verwijten, want hij stond volledig in zijn recht toen hij 1 x boos werd.

Over het algemeen vind ik wel dat PSV zich wel zelfbewuster mag opstellen, wij zijn samen met onze vrienden uit Adam het beste wat Nederland de laatste 40 jaar heeft gebracht qua voetbal(resultaten), daar mogen we best wat trotser op zijn!
+6/-0

 
5 maanden geleden
Deze snap ik niet echt. Gerbrands praat in dit geval toch over de grote clubs? Denk dat hij daar ook de Moerdijkers en Duivendrechters mee bedoeld. Overigens, ben ik met je eens dat Calimero gedrag nergens toe leidt, maar een grens trekken bijnde moerdijk en een bepaalde getergdheid van onze regio, afzetten tegen de KNVB, tegen het Westen dat vind ik juist wel mooi en heeft mi bijgedragen aan ons success.

Ik ben trouwens niet echt een Gebrands fan, maar het signaal hier vind ik wel goed. Niet meteen alles accepteren, overheid heeft vaak (niet altijd) geen idee waar ze het over hebben..
+2/-2

5 maanden geleden
Typisch weer voor sommigen op deze site dat ze zelfs dit gaan aangrijpen om maar te kunnen zeiken op Gerbrands.

Wat hij zegt is toch niet vreemd? Wat wil je in een stadion met 36.000 plekken gaan testen? Of er geen coronagevallen optreden als iedereen op 10 meter van elkaar op een stoel zit? Dan krijg je een test die nergens op slaat. Juist de kleinere clubs zoals NEC en Almere City die eerder werden genoemd zouden een goede eerste stap zijn.
+16/-3

 
5 maanden geleden
Juist, met 1500 kan je nu al zeggen test geslaagd, dan kun je niet besmet raken al zou je het willen!
+2/-0

 
5 maanden geleden
Inderdaad, en daarnaast is het maar de vraag wat er getest wordt. De vorige periode werden de testen gestopt omdat er gejuicht werd, maar verder waren er weinig rapporten over wat de gevolgen waren qua besmettingen naderhand en of dat het al dan niet het gevolg was van de wedstrijden. Ik vraag me af of die 1500 dan ook gemonitord gaan worden. Ik denk het niet.
+2/-0

5 maanden geleden
Helemaal gelijk in al proef met 6.500 gedaan wat heb je er aan dan dan wie er in ....niet doen dus !!!
+2/-0

5 maanden geleden
Verstandige en de enige logische reactie van Gerbrands waar je m.i. weinig tegen in kunt brengen. Zelfs die 6.000 bij PSV was al aan de lage kant als je het afzet tegen de aantallen bij clubs met vergelijkbare stadions. De richtlijn is 1,5 meter. Dan heeft een dergelijke test pas zin als je meer mensen toe laat dan gezien die 1,5 meter mogelijk is. Zo niet is het m.i. een zoethoudertje vanuit de politiek. De impliciete boodschap is dat er zonder sneltesten aan de poort en/of vaccins geen volle stadions zullen zijn.

Kortom: vergeet het maar voor dit seizoen.
+10/-0

 
5 maanden geleden
Van 35.000 naar 6.000 is al een gigantische vermindering. Dan zit iedereen al ver genoeg uit elkaar, en het is nog in de buitenlucht ook.
Ik vind dat er veel te gemakkelijk een totaal verbod op publiek is gekomen. Voor geen enkele club is het te voorkomen dat hier en daar een keer supporters weer normaal gedrag gaan vertonen. Als je het op deze manier benaderd kan er nooit meer publiek in een stadion komen.
Toon weet vast van alle onderzoeken en raporages van o.a. MOJO en vind nmm terecht dat er met meer dat 1.500 getest mag worden. We moeten niet in alle gekheid meegaan die deze regering bedenkt, anders gaan we nog denken dat het normaal is.
+3/-2

5 maanden geleden (gewijzigd)
'We hebben een auto ontwikkeld waar je met 8 man in kunt, kijk maar!'

'Woow gaaf! Zullen we eens proberen of het met 2 man ook past?'
+3/-0

5 maanden geleden
Prima besluit! Alle clubs zouden dit moeten weigeren. Ga maar fijn experimenteren met gezondheid van mensen in de 2e kamer of zo.
+2/-2

5 maanden geleden (gewijzigd)
Proef met 15.000 komt meer in de richting.
+1/-0

5 maanden geleden
Ik snap hem wel. Voor de seizoenkaarthouders is dit ook lastig. Nu betekent de rest van het seizoen leeg, een jaar daarna gratis het stadion in. Zodra supporters voor 1 of 2 wedstrijden binnen zijn geweest, vervalt dat cadeau van PSV
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

berrie bijwerkingen boscagli corona covid dumfries egmond fortuna griep heppie madueke mar noch overleden pharma post romario scheidsrechtersbaas schmidt skipper teze tinus vaccinatie vaccins var vdv vhtlsaw vlaggen vvv wethoudervanjuine