Jong PSV pakt alsnog een punt in Maastricht ondanks ruime achterstand

20 november 2020 22:54

Jong PSV pakt alsnog een punt in Maastricht ondanks ruime achterstand; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdag knap een punt weten te pakken op bezoek bij MVV. In Maastricht leek de ploeg af te stevenen op een harde nederlaag, maar wist het uiteindelijk toch terug te komen tot 3-3. Drie keer zwak verdedigen zorgde na een klein uur spelen tot een 3-0 achterstand. Al snel volgde via de net ingevallen Kristófer Kristinsson een tegentreffer, maar daar leek het toch bij te blijven. In de slotfase sloegen de eveneens ingevallen Yorbe Vertessen en nogmaals Kristinsson in korte tijd echter toe en namen alsnog een punt mee naar Eindhoven.

Opstelling Jong PSV: Delanghe, Sambo, Felipe, De Haas (46' Kreekels), Oppegard, Schoonbrood (66' Kristinsson), Kjolo, Touré (70' Vertessen), Tielemans, Fofana, Ledezma

jong kristinsson maastricht vertessen delanghe felipe fofana haas kjolo kreekels kristofer ledezma oppegard sambo schoonbrood sloegen tielemans toure

3 jaar geleden (gewijzigd)
Prima teruggevochten alsnog. Scheidsrechter had er in de eerste helft op slag van rust bij 1-0 één van hun uit moeten sturen. Maar ja, als je aangeboren blind bent kom je daar niet makkelijk meer vanaf....
+1/-0

Paulinho01 (geschorst)
3 jaar geleden
Lekker punt voor de 18 jarige. Wel weer schandalig van de sterrendagers wellicht tijd om die club eens op te doeken!
+1/-4

Wat een kansloze reactie,je praat hier over de broodwinning van mensen.
+4/-1

Als dit al een reden is dan moeten we alle landbouwers ook niet failliet laten gaan. Wat een onzin zeg.
+1/-3

Ja stapelt slechts een tweede kansloze reactie op de eerste. We moeten idd ook niet alle landbouwers failliet laten gaan
+5/-0

De Haas (schuldig aan 2 doelpunten)en Schoonbrood speelde heel zwak.Het inbrengen van Kreekels in de de 2e helft zorgde voor wat meer zekerheid achterin.Hopelijk blijft Vertessen voorlopig blessure vrij dan kan hij nog belangrijk zijn voor JPSV.MVV speelde op het randje waardoor JPSV fysiek in de duels werd afgetroefd.Na een 3-0 achterstand is een punt tegen een zeer zwak MVV nog redelijk en zeker omdat JPSV nog goed wegkwam met een schot binnenkant paal.
+1/-0

Leuke wedstrijd om te zien. De jongens van PSV O18 geven veel energie, snelheid naar voren en extra kwaliteit. Ik zou graag zien dat dit ook wordt doorgetrokken naar het centrum van de verdediging en het hart van het middenveld. Hartstikke leuk dat Vertessen ook weer minuten heeft gemaakt na een lange tijd. Gelet op het doelsaldo dat MVV deze wedstrijd meebegon en de geconfirmeerde zwakte van de achterhoede bleef het enigzinds verbazen dat er nauwelijks wat werd uitgericht qua kansen in de eerste 60 minuten en dat het blijkbaar zo lang moet duren voordat er de juiste wissels werden doorgevoerd.
+1/-0

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage