Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We hadden het in de eerste helft al kunnen beslissen'

22 november 2020 19:26

In gesprek met Fox Sports gaf Roger Schmidt aan met een goed gevoel terug te kijken op de eerste helft. "We speelden goed en creëerden kansen. We hadden de wedstrijd al moeten beslissen, maar deden dat niet", aldus Schmidt. "Het is dan altijd moeilijk. FC Twente is een goede ploeg. Ook goed aan de bal, dat zagen we later in de wedstrijd. Aan het einde misten we ook de kracht. Veel spelers waren vermoeid door de vele reizen van afgelopen week. Het verandert niets aan het feit dat we het in de eerste helft al hadden kunnen beslissen."

De trainer was dan ook teleurgesteld over het resultaat. "Het was mogelijk om te winnen, maar uiteindelijk moeten we FC Twente respecteren. Zij hebben het ook goed gedaan en hebben uiteindelijk een punt verdiend", zei hij daarover.

Donderdag zullen er tegen PAOK andere spelers in actie komen. "We zullen zeker moeten gaan rouleren. Wedstrijd voor wedstrijd zullen we de beslissing moeten nemen", zo gaf hij aan. "Vandaag toonde weer aan dat sommige spelers tijd nodig hebben om in hun beste vorm te komen, maar ze hebben ook wedstrijden nodig om in die vorm te komen. Wedstrijd voor wedstrijd zullen we daarom gaan kijken."




Tags

schmidt roger twente creeerden fox paok rouleren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage