Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi: 'Ik had die penalty moeten maken en daarvoor moet ik de verantwoordelijkheid nemen'

22 november 2020 19:57

Eran Zahavi keek teleurgesteld terug op de wedstrijd tegen FC Twente. "Je kunt de wedstrijd in twee delen opdelen. In de eerste helft spelen we erg goed en creëerden we genoeg kansen. Ik had die penalty moeten maken en daarvoor moet ik de verantwoordelijkheid nemen. Ik hoop dat we in de volgende wedstrijd de andere dingen ook kunnen verbeteren", aldus Zahavi in gesprek met Fox Sports. "We zullen onszelf moeten verbeteren. We hadden vaker moeten scoren en dat hebben we niet gedaan."

De spits zag het niveau na rust ver terugvallen. "Je moet dit 90 minuten vast kunnen houden als je prijzen wil winnen", zo gaf hij aan. "We hadden meer kansen moeten creëeren en meer goals moeten maken. Dat gebeurde niet en helaas hebben we gelijk gespeeld."

Wat er bij de volgende penalty gebeurt voor PSV weet hij nog niet. "Ik hoop ze natuurlijk altijd te mogen nemen. Helaas gaan ze soms wel eens mis", zei hij daarover. "Voor Israël miste ik een heel belangrijke en vandaag nu weer. Dat is het leven van een spits. Voor mijn gevoel schoot ik hem wel goed in, maar de keeper koos de goede hoek en maakte een goede redding. Soms is het een beetje ongelukkig."




Tags

zahavi eran creeerden creeeren fox israel opdelen twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage