Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV thuis gelijk tegen Jong FC Utrecht

24 november 2020 20:43
Foto: Pro Shots

Jong PSV thuis gelijk tegen Jong FC Utrecht; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft in eigen huis gelijk gespeeld tegen Jong FC Utrecht. Het duel tegen de leeftijdsgenoten eindigde in 1-1. Nadat de uitploeg in de eerste helft op voorsprong was gekomen, zorgde invaller Matthijs Tielemans na bijna een uur spelen voor de gelijkmaker. De ploeg van Peter Uneken wist nauwelijks tot kansen te komen en ontsnapte aan een nederlaag. Vooral dankzij doelman Maxime Delanghe en het aluminium was het te danken dat de ploeg een punt overhield aan de wedstrijd.

Aanstaande vrijdag komt Jong PSV alweer opnieuw in actie als de uitwedstrijd tegen Helmond Sport op het programma staat. Volgende week maandag wacht bovendien de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur, die nog ingehaald moet worden.

Opstelling Jong PSV: Delanghe, Sambo, Kreekels, Daverveld (82' Felipe), Vos, Kjolo, Doudah, Kristinsson, Touré (46' Tielemans), Ledezma (46' Fofana), Piroe (69' Vertessen)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong utrecht delanghe tielemans aluminium cambuur danken daverveld doudah felipe fofana helmond kjolo kreekels kristinsson ledezma piroe sambo toure uitploeg uneken vertessen vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Matige partij waar Jong PSV er eigenlijk nauwelijks aan te pas kwam. Een en ander ingegeven door de verbazingwekkende opstelling waarbij Jong PSV niet in de sterkste formatie aantrad, terwijl je toch eigenlijk wel een wedstrijd tegen een ander Jong team moet willen winnen, zeker gelet op het aankomende programma waar je zo maar een aantal wedstijden achter elkaar zou kunnen verliezen. Aanvallend werd er niks klaar gespeeld en er liepen veel dissonanten op het veld. Ik noem niet graag jonge jongens bij naam, maar waar was die Toure toch in hemelsnaam meebezig. Het zou bij uitstek het platform moeten zijn waar je laat zien wat je in huis hebt voor je eventuele vervolgcarriere, maar blijkbaar is dat soms al te veel gevraagd. Ik blijf het herhalen maar ik zou graag meer verdedigers van PSV O18 op dit niveau aan het werk zien en vanavond was er de uitgelezen mogelijkheid voor. Sambo is het niveau aan het ontgroeien en dit is de mogelijkheid om Comenencia door te schuiven. Oppegard en Comenencia op de back posities zou ideaal zijn.
+1/-0

3 jaar geleden
2e helft gekeken, maar daar werd ik niet echt enthousiast van, jong PSV werd vooral fysiek veelvuldig afgetroefd, door n ander jong team... dat geeft te denken imo.
Wellicht heeft corona nog steeds invloed, maar anders is dit verontrustend.
+1/-0

3 jaar geleden
JPSV mag blij zijn met 1 punt. Ze werden overklast door JFCU dat 3 klasse beter was. Uitblinker bij JPSV was Delanghe die een uitstekende wedstrijd keepte. De rest was matig tot slecht.
+1/-0

3 jaar geleden
Kan iemand mij vertellen welke scouts potentieel zien in het centrale verdedigingsduo? Ik zie helemaal niets wat ook maar enigszins een verder doorgroei naar PSV 1 zou rechtvaardigen.
+1/-0

 
Sambo, Filipe, Daverveld, Kreekels, Gloster in die volgorde. Als Jong een paar mindere wedstrijden speelt, is het bij elke lichting precies hetzelfde 'ik zie het niet', dat is logisch want wat er gaat komen ziet niemand, alleen de helderziende zouden dit moeten zien, maar die bestaan niet. Het zou mij verwonderen als van de bovenstaande niet minstens 2 het eerste zouden halen, plus nog 1 van die ik niet genoemd heb.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Onder normale omstandigheden vindt geen van deze 4 spelers de komende twee seizoenen aansluiting bij het eerste. Ik denk dat er voor De Haas nog een carrière in het verschiet ligt in de KKD maar dan niet bij Jong PSV. Kreekels vertoont tekenen van groei maar daar is zeker nog 2.5 seizoen (1.5 seizoen bij Jong PSV en tenminste 1 jaar verhuur) voor nodig om tot een conclusie te komen.
Als de contract informatie op transfermarkt.nl klopt dan liggen volgend jaar Daverveld, Kreekels en Felipe nog vast.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage