Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Ons doel is helder: wij strijden om de winst van de beker'

15 december 2020 13:39

PSV gaat dit seizoen vol voor de winst van de TOTO KNVB Beker. Dat geeft Roger Schmidt aan op de officiële website van PSV. "Ik houd van bekervoetbal. Het gegeven dat over één wedstrijd de winnaar een ronde verder gaat vind ik mooi en uitdagend", aldus Schmidt. "Ons doel is helder: wij strijden om de winst. Die intenties zullen we iedere wedstrijd opnieuw moeten laten zien en dat begint woensdag."

Van onderschatting van de tegenstander is geen enkele sprake. "De Graafschap heeft in de vorige ronde FC Twente verslagen. Dat bewijst dat het een sterk team is, dat ook tegen ons kan verrassen",zo geeft hij aan. "Van verhalen en analyses weet ik dat het niet makkelijk is om in Doetinchem te spelen."




Tags

schmidt roger analyses bekervoetbal doetinchem graafschap knvb onderschatting twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje