Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Het was een verdiende overwinning'

19 december 2020 22:07

In gesprek met Fox Sports gaf Denzel Dumfries aan dat PSV een verdiende overwinning had behaald. "Het veldspel was goed. In de eerste helft kwamen we wat gelukkig op 0-1, maar daarna maken we de wedstrijd dood. In vergelijking met andere wedstrijden hebben we dat vandaag goed gedaan", aldus Dumfries. "Vaak hebben we nagelaten om de voorsprong te vergroten, maar dat hebben we vandaag wel uitgebreid. Dan zie je dat we een verdiende overwinning pakken."

De aanvoerder was het niet helemaal eens met de opmerking dat PSV niet op honderd procent hoefde te spelen. "Wij gingen gewoon slimmer om met onze kansen", zo gaf hij aan. "Je hoeft jezelf dan ook niet veel in te spannen. Wel gewoon met respect voor de tegenstander, maar je speelt dan wat makkelijker en wat meer vanuit je positie."

Dumfries vond na het zien van de beelden dat hij in de eerste helft al een strafschop had moeten krijgen. "Maar goed, we hebben met 1-4 gewonnen en dat is gebeurd", zei hij daarover, die ook van mening was dat de strafschop in de tweede helft terecht was. "Hij liep me in mijn rug."




Tags

dumfries dood fox nagelaten spannen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage