Transparent
Inloggen
Sluiten

Philipp Max: 'Ik mocht vandaag de strafschop nemen van Denzel'

22 december 2020 22:22

In gesprek met Fox Sports kreeg Philipp Max de vraag hoe wordt bepaald wie de strafschoppen neemt, omdat Denzel Dumfries de vorige wedstrijd nog achter de bal ging staan. "De trainer heeft gezegd dat een van ons de penalty mag nemen. Zaterdag was het Denzel en nu mocht ik nemen. Het is denk ik goed dat wij het samen mogen doen", aldus Max. "Denzel is onze aanvoerder. Als hij aangeeft dat hij wil schieten, mag hij hem nemen. Vandaag zei hij dat ik het mocht doen en ik heb mijn best gedaan."

Uit een hoekschop van de Duitser viel ook het tweede doelpunt. "We hadden daar een beetje geluk, omdat het geen corner was. VVV verdedigde hiervoor de hoekschoppen uitstekend, dus ik dacht om de bal wat sneller te nemen", zo gaf hij aan. "Ik zag Oli staan en hij zag mij. Het was een goede bal. Hier hebben we veel op getraind met André Ooijer."

Max werd zelf gewisseld, maar last van een blessure heeft hij niet. "Ik kreeg even een tik, maar alles is oké", zei hij daarover en ging ook in op zijn dolletje met de geblesseerde spelers op de tribune. "De teamspirit is heel erg belangrijk. Als we iets willen winnen dit seizoen hebben we iedere speler nodig. We hebben veel wedstrijden gespeeld. De benen zijn moe en in het hoofd is het dat ook wel. Iedere speler hebben we nodig, dus het is belangrijk dat we als team bij elkaar blijven."




Discussieer mee op de forums


Tags

philipp dolletje dumfries fox moe oli ooijer teamspirit verdedigde vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage