Transparent
Inloggen
Sluiten

Noni Madueke: 'Welk systeem de trainer ook kiest, ik ben blij om op het veld te staan'

22 december 2020 22:31

Noni Madueke kreeg in gesprek met Fox Sports de opmerking van Philipp Max te horen dat de Engelsman een paar weken geleden de bal in blessuretijd nog zelf geschoten zou hebben in plaats van hem af te geven aan Adrian Fein. "Dat heeft met ontwikkeling te maken. Mijn mindset is de afgelopen drie maanden verbeterd", aldus Madueke. "Als het team een extra doelpunt kan maken en het honderd procent zeker is dat Adrian die bal kan maken, moet ik die bal afgeven. Het is zijn eerste doelpunt voor PSV, dus ik ben heel blij voor hem."

Zelf had de Engelsman ook graag willen scoren. "Dat wil ik iedere wedstrijd. Dat is mijn mentaliteit", zo gaf hij aan. "Maar kijk hoe blij Adrian is. Dit was uiteindelijk het beste voor het spel."

Madueke vindt het ook fijn spelen met Fein op het veld. "Hij is een geweldige speler, hij is top met beide voeten en kan een goede pass geven. Zijn techniek is heel goed", zei hij daarover. "Pablo is voor ons iedere keer belangrijk, net zoals Ibrahim. Uiteindelijk ligt het aan de trainer, maar we hebben geweldige spelers op het middenveld."

PSV speelde tegen VVV in een systeem met drie aanvallers. "Ik vind het systeem met twee spitsen leuk, omdat je dan ook echt betrokken bent in de opbouw. Als je aan de zijkant staat, moet je soms wachten op je kans", aldus Madueke. "Als team kunnen we zowel 4-3-3 als 4-2-4 spelen. Wat de trainer ook kiest, ik ben blij om op het veld te staan."




Discussieer mee op de forums


Tags

madueke adrian fein fox opbouw philipp vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje