Transparent
Inloggen
Sluiten

Vermeend PSV-target William Saliba naar Nice

4 januari 2021 22:18 - Arsenal FC
Foto: Pro Shots

Vermeend PSV-target William Saliba naar Nice; image source: Pro Shots

PSV werd onlangs zeer nadrukkelijk gelinkt aan de tijdelijke komst van William Saliba, een 19-jarige Franse verdediger van Arsenal. De jeugdinternational zou Roger Schmidt in de defensie van meer opties moeten voorzien. Arsenal heeft echter bekend gemaakt dat Saliba het seizoen op huurbasis af zal maken bij OGC Nice, waardoor een eventueel vertrek naar PSV van de baan is.

Meer op Arsenal FC




Tags

saliba nice william arsenal target baan ogc roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Nu nog een verdediger huren voor een half seizoen zie ik ook niet zitten. Die ga je in januari namelijk toch niet opstellen (wennen etc.). Als de huidige verdediging de januari-test doorstaat kan deze de rest van het seizoen blijven staan. Als ze die test niet doorstaan is het seizoen toch al gespeeld.
+4/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Wat heeft Rodriguez hier nou mee te maken haha? Is toch in alle opzichten niet te vergelijken met waar Shevchenko het over heeft. We hadden eerste helft van het seizoen vorig jaar geen linksback, dus dan moet je er wel een in de winter halen. Dit jaar staat alles prima (kan altijd beter) en is het absoluut niet NOODZAKELIJk om nog een verdediger erbij te halen, zo'n jong talentje van Arsenal kan alleen maar voor onrust zorgen.
+1/-0

3 jaar geleden
Vreemd dat dit soort berichten hier verschijnt , wat moet je daar nou mee ?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Een speler die aan PSV werd gelinkt komt niet naar PSV, maar gaat naar een andere club. Heel vreemd ja dat dan gemeld wordt dat hij niet komt
+4/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ben ik het wel mee eens.

Ik stelde al vraagtekens bij plaatsing van het aanvankelijke bericht over zijn mogelijke komst.

Teveel van dergelijke vage berichten ontsieren tegenwoordig de voorpagina PN. Wacht liever totdat belangstelling enigszins concrete vormen begint aan te nemen.

Enfin komkommertijd zit er weer op. We gaan weer begonnen. Voor het echie!

(edit: reactie op Maurice)
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage