Transparent
Inloggen
Sluiten

Noni Madueke: 'We zijn klaar voor de komende, moeilijke maand'

9 januari 2021 09:47 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Noni Madueke: "We zijn klaar voor de komende, moeilijke maand"; image source: Pro Shots

In gesprek met PSV TV geeft Noni Madueke aan met een heel goed gevoel terug te kijken op de eerste seizoenshelft. "Ik kan beter, dat weet ik. Ik stel hoge eisen aan mezelf, maar het eerste halfjaar was goed", aldus Madueke. "Het team en ik hebben veel om op te bouwen. Dat gaan we de komende tijd doen."

Ook met het team gaat het erg goed volgens de jonge Engelsman. "Beter dan aan het begin van het seizoen. We vormen een eenheid. We zijn klaar voor de komende, moeilijke maand", zo geeft hij aan. "Alle topteams moeten tegen elkaar. Dus kom maar op."

Madueke vindt het heerlijk dat er komende tijd weer een druk programma te wachten staat. "Veel voetbal en veel verschillende competities. Zo doe ik veel ervaring op", zegt hij daarover. "Ik hou van de avonden in de Europa League, mooie bekerwedstrijden en de Eredivisie, daar gaat het allemaal om. Het is geweldig om al die verschillende wedstrijden te spelen. Zo heb ik meer gelegenheid om uit te blikken. Heerlijk."




Tags

madueke blikken eenheid eredivisie halfjaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Uit blikken, aha dus toch ! Wij trekken gewoon een blik talenten open.
+1/-0

3 jaar geleden
Maak alle PSV fans zondag alvast blij..!!!
+2/-0

3 jaar geleden
Geweldig groot talent, hopelijk gaat ie nog veel betekenen voor PSV.
+2/-0

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Fantastische jonge voetballer, prima spirit en drive, hier houd ik van👍, voor zulke mensen ga ik naar het stadion, noni, keep up and score tomorrow the 1-3👍, you can do it!
+2/-0

3 jaar geleden
Goed ventje. Nice laddie.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Laat ze maar er tegenaan gaan, morgen tegen Ajax. Met de instelling van Madueke gaat het lukken. Samen met Gakpo, (hopelijk) Gotze, Malen, Dumfries en Teze... Laatstgenoemde ontwikkelt zich ook prima. Dat ze Rosario en Zahavi maar achterwege laten. Laatstgenoemde brengt niets (geen verrassende passes zoals die van bijvoorbeeld Gotze of Gakpo) en scoren zie ik hem ook niet doen. En Rosario brengt geen bijzondere kwaliteiten mee en lijdt te vaak balverlies. Mooi dat Van Ginkel weer bijna in beeld is. Als 'ie morgen nog niet meedoet, zal hij latere wedstrijden veel kunnen brengen, zeker in dit goede team!
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje