Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Uiteindelijk is 2-2 wel een terechte uitslag'

10 januari 2021 21:06

In gesprek met ESPN gaf Denzel Dumfries aan dat hij uiteindelijk kon leven met een gelijkspel. "Als je naar de tweede helft kijkt wel. Uiteindelijk is 2-2 wel een terechte uitslag", aldus Dumfries. "We begonnen goed aan de wedstrijd. Precies zoals we wilden en vooraf hadden afgesproken. Op een gegeven moment voel je alleen wel dat zij sterker worden en meer in de wedstrijd komen. Op sommige momenten moet je daar slimmer mee om gaan, maar als je naar de hele wedstrijd kijkt is 2-2 wel terecht."

PSV viel in de tweede helft weer terug qua niveau. De aanvoerder kon daar niet echt een verklaring voor geven. "In sommige wedstrijden hebben we wel verbetering laten zien. Daarin konden we de controle houden", zo gaf hij aan. "Je weet alleen tegen Ajax dat zij toch wel hun kansen gaan creëren. We hadden met sommige momenten iets slimmer om moeten gaan, maar dat lukt dan niet. Dan is het zuur dat je 2-2 speelt."

Dumfries vond niet dat Ajax een fittere indruk maakte. "Natuurlijk voel je bij jezelf ook wel dat je er even uit bent geweest, maar ik denk niet dat dat van een dusdanige invloed is geweest deze wedstrijd", zei hij daarover.




Tags

dumfries espn fittere zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage