Transparent
Inloggen
Sluiten

'Spartak Moskou wil transfer Jorrit Hendrix deze week afronden, PSV krijgt 700.000'

11 januari 2021 22:20 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Spartak Moskou wil transfer Jorrit Hendrix deze week afronden, PSV krijgt 700.000"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Spartak Moskou de transfer van Jorrit Hendrix deze week nog af wil ronden. Alleen een medische keuring moet nog gebeuren om alles rond te krijgen. Spartak Moskou gaat later deze week in trainingskamp en verwacht de middenvelder dan al bij de selectie. PSV zal ongeveer 700.000 euro ontvangen voor Hendrix, wiens contract na dit seizoen afloopt.

Meer op ED.nl




Tags

hendrix spartak afronden keuring trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Het ga je goed Jorrit .
Hartelijk dank voor de mooie jaren en de bijdrage aan ONS PSV.
+1/-0

3 jaar geleden
Het ga je goed en we zien je hier over een aantal jaar op de Herdgang graag terug om de jeugd jouw inzet en doorzettingsvermogen bij te brengen!
+3/-0

3 jaar geleden
Is het niet beter voor hem om naar een wat minder goede club te gaan, en alles te gaan spelen? Als Guns Till het al niet red in Moskou, waarom Hendrix dan wel? Kan hij net zo goed hier op de bank blijven.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Salaris zal wel een overwogen keuze zijn :-)
+2/-0

3 jaar geleden
Voor dit soort wisselgeld had ik graag gezien dat hij was gebleven. Was als invaller nog van waarde dit seizoen als er een voorsprong verdedigd moest worden. Met Guti ga je de oorlog niet winnen.

Het lijkt me voor Spartak ook een koopje voor de breedte. Zou jammer zijn als hij meteen op de bank komt te zitten.
+1/-0

3 jaar geleden
Het is hem van harte gegund. Ik lees trouwens dat Promes ook in de belangstelling van die club zou staan. Jorrit, mocht je uitgenodigd worden voor een privé feestje bij Quincy pas dan wel een bietje op a.u.b.
+3/-1

3 jaar geleden
Netjes toch ,Jorrit bedankt voor alles veel succes in Moskou geniet van de stad is prachtig !!
+1/-0

3 jaar geleden
Guus Til achterna, alleen niet in transferwaarde helaas.

Offtopic: niet dat ik Guus Til heel hoog in schat, maar weer een bewijs dat az talenten de nek om draait. Die jongen kon gezien zijn waarde en houding van az alleen maar naar het buitenland. Carriere naar de knoppen. Kennen we Vincent Jansen nog? Het voorland voor Stengs, Boadu en Koopmeiners.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje