Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'De wedstrijd van zondag kunnen we goed gebruiken om te zien wat tegen AZ beter moet'

12 januari 2021 11:36

Roger Schmidt ziet voordelen dat PSV drie dagen na de wedstrijd tegen Ajax al tegen AZ moet aantreden. Dat gaf hij aan op de persconferentie van dinsdag. "Ze zijn qua speelstijl redelijk met elkaar te vergelijken. Ze zijn allebei goed in balbezit en hebben voorin veel individuele kwaliteit", aldus Schmidt. "Het is zeker niet makkelijk om tegen ze te spelen. De voorbereiding is ook niet lang, maar het helpt wel dat ze redelijk gelijkbaar zijn. De wedstrijd van zondag kunnen we goed gebruiken en analyseren wat we goed hebben gedaan en wat we tegen AZ beter moeten doen."

De trainer vindt dat AZ dan ook een erg goed team heeft. "Ze spelen goed en aanvallend voetbal. Ze hebben veel individuele kwaliteit voorin. Ze spelen heel actief en ik verwacht een goede wedstrijd, net zoals zondag", zo gaf hij aan. "Het is een uitdaging voor ons om net zoals zondag te laten zien dat wij het verdienen om bovenaan te staan."




Tags

schmidt roger aantreden gelijkbaar speelstijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage