Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Het was echt een slechte wedstrijd van onze kant'

13 januari 2021 22:00

In gesprek met ESPN had Denzel Dumfries geen verklaring hoe PSV zo voor de dag kon komen tegen AZ. "Het was echt een slechte wedstrijd van onze kant. Uiteindelijk is het een verdiende nederlaag", aldus Dumfries. "We mogen het onszelf verwijten. We hebben te weinig energie in de wedstrijd gebracht en te weinig duels, tweede ballen verloren. Dan roep je het over jezelf af."

Het probleem lag niet in vermoeidheid. "We begonnen gewoon niet goed. We waren niet scherp en waren niet met volle overgave. AZ heeft dan genoeg kwaliteiten om dat af te straffen", zo gaf hij aan. "Je weet dat AZ tactisch sterk is, maar we moeten naar onszelf kijken. Als je zo weinig energie in de wedstrijd legt, roep je het echt over jezelf af."

Schmidt was in de rust dan ook woedend in de kleedkamer. "En terecht", zei de aanvoerder daarover. "Als je ons zo ziet spelen in de eerste helft, dat is PSV onwaardig. Dat mag ons niet overkomen. We moeten nu onze rug rechten, want zaterdag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. Maar het was echt niet goed vandaag."




Tags

dumfries espn overgave schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage