Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Het was een moeilijke wedstrijd onder moeilijke omstandigheden'

16 januari 2021 22:26

Roger Schmidt was in gesprek met ESPN blij met de winst tegen Sparta. "Het was een moeilijke wedstrijd onder moeilijke omstandigheden", aldus Schmidt. "De start was erg slecht met die goal. Als je snel scoort is het een groot voordeel. Uiteindelijk hadden we een paar minuten nodig om te wennen aan het veld. Maar daarna speelden we een goede wedstrijd en verdienden we het om te winnen."

In de tweede helft begon PSV wel uitstekend. "Het waren twee uitstekende goals. We speelden toen erg goed", zo gaf hij aan. "We hebben daar in de rust over gesproken. Dat hebben we daarna in de praktijk gebracht. Dat was uiteindelijk de sleutel tot de overwinning vandaag."

Over de slotfase was de trainer wat minder te spreken. "Daar hadden we het beter moeten doen. We hadden de 1-4 daar moeten controleren", zei hij daarover. "Het was te veel dat het nog 3-4 werd. Daarom moesten we nog strijden voor de drie punten. Maar we moeten rekening houden met de omstandigheden. Ik ben blij met de drie punten. De spelers hebben het erg goed gedaan."




Tags

schmidt roger controleren espn sleutel sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje