Jong PSV in eigen huis gelijk tegen NAC Breda

18 januari 2021 23:01

Jong PSV in eigen huis gelijk tegen NAC Breda; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft maandag een punt gepakt tegen NAC Breda. Op PSV Campus De Herdgang eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel. De ploeg van Peter Uneken kende een uitstekende eerste helft en zag dat bekroond worden met een doelpunt van Mathias Kjølø. Promotiekandidaat NAC kwam na rust snel op gelijke hoogte en had daarna ook het betere van het spel. Beide ploegen kregen daarna echter nauwelijks kansen, zodat het duel in een gelijkspel eindigde.

Opstelling Jong PSV: Delanghe, Sambo, Kreekels, Daverveld, Oppegard, Kjølø, Doudah (46' Matuta), Saibari, Thomas (66' Kristinsson), Antonisse (79' Bakayoko), Touré

jong nac antonisse bakayoko bekroond daverveld delanghe doudah herdgang kreekels kristinsson matuta oppegard saibari sambo toure uneken

3 jaar geleden
Lekkere pot voetbal,kwalitatief niet hoogstaand maar wel lekker spannend. Waar ze in eerdere wedstrijden tegen de topteams in de slotfase een doelpunt tegen kregen zat het nu mee. Eerste helft kon JPSV goed meekomen met NAC maar de 2e helft kwam Jong niet meer aan voetballen toe. Conditioneel maar vooral fysiek kwam JPSV tekort. Delanghe, Kreekels, Sambo en Saibari hebben een prima wedstrijd gespeeld. De rest ook een voldoende. Volgende test is Cambuur uit. Ik ben benieuwd.
+2/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Een toch wel opvallende, degelijke wedstrijd van JPSV, die behoudens de laatste 20 minuten en een vreemde actie van Delanghe, in controle was van JPSV. Het middenveld functioneerde goed, achterin stond het niet on aardig en er werden hier en daar voorin wat kansjes gecreeerd. De grootste dissonant was eigenlijk de technische staf die zichzelf kritisch zou moeten aankijken want het waren eigenlijk de wissels en de niet-wissels die JPSV er zwakker op maakten waardoor uiteindelijk controle verloren ging. Een aparte beslissing in de 77ste minuut, toen het al 7 minuten pompen of verzuipen was, om met nog maar 1 wissel moment, maar 1 wissel door te voeren, waarbij het duidelijk was dat er een aantal spelers helemaal doorheen zaten en er eigenlijk 3 spelers ingebracht zouden moeten worden. Een kleine complimentje wel voor alle spelers behalve de keeper want iedereen verdiende wel een 5.5 of hoger.