Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Het belangrijkste is dat we hebben gewonnen'

19 januari 2021 23:04

In gesprek met ESPN gaf Denzel Dumfries aan dat het het belangrijkste was dat er werd gewonnen van Volendam. "Ik heb geen verklaring waarom het in de eerste helft zo liep. We waren slordig aan de bal en zaten niet goed in de duels. Zij waren de bovenliggende partij", aldus Dumfries. "In de beker weet je dat het alle kanten op kan gaan, maar op deze manier kunnen we niet beginnen. We herstellen ons dan wel goed. Dat is wel een compliment waard."

De aanvoerder vond ook dat de thuisploeg complimenten verdiende. "Ze hebben het heel goed gedaan. In de eerste helft speelden ze verschrikkelijk goed met veel energie", zo gaf hij aan. "Op het einde zie je dat de ruimtes groter worden. Dan komen de kansen en wij maken ze wel af."

Dumfries kreeg de vraag of hij ook een strafschop had gekregen als er een VAR was geweest. "Ja, want hij raakte me", zei hij daarover. "Hij stond op mijn teen van mijn linkervoet. De scheidsrechter zei ook meteen dat hij het hoorde. Hij raakte me echt."




Tags

dumfries espn linkervoet teen var volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage