Transparent
Inloggen
Sluiten

Huub Stevens: 'Begrijpelijk dat Roger Schmidt niet constant druk wil geven'

24 januari 2021 10:33 - Goedemorgen Eredivisie
Foto: Pro Shots

Huub Stevens: "Begrijpelijk dat Roger Schmidt niet constant druk wil geven"; image source: Pro Shots

Huub Stevens begrijpt dat Roger Schmidt zijn ploeg niet constant vol druk laat zetten. Dat gaf hij zondag aan in Goedemorgen Eredivisie op ESPN. "Je moet er de spelers voor hebben en ook naar het programma kijken. Hij wisselt niet voor niets constant de jongens", aldus Stevens. "Het geval met Madueke heeft met overbelasting te maken. Als hij ze dan zo laat spelen door constant druk te laten geven. Dat kost zo veel kracht. Dat kan gewoon niet. Je kan Zahavi niet constant laten lopen van links naar rechts. Dan haal je zijn kracht weg waar je hem nodig hebt in de zestien meter."

Stevens ging verder: "Ik vind het goed van hem dat hij inspringt in de situatie en bij zo veel wedstrijden in korte tijd niet constant druk wil geven. Als je dan met een ander soort spelers speelt, is het ook goed dat hij dat niet constant doet. Hij kan voor de wedstrijd wel zeggen dat hij dat wil gaan doen. Ik heb voor een wedstrijd ook zo vaak iets gezegd en dat in een wedstrijd niet uit kwam. Je hebt daar ook spelers voor nodig."




Tags

stevens roger schmidt eredivisie espn goedemorgen inspringt madueke overbelasting zahavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Bij wijze van spreken dan...
+1/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Ik vind dit wel heel collegiaal van Huub. Had ik niet verwacht van hem. Erg netjes en geeft aan dat Roger zeker wel weet wat ie doet. Ik heb er ook alle vertrouwen in dat er komende zomer weer veel gaat veranderen en hij daarna zeker volle pressie voetbal kan gaan spelen op de manier hoe hij het wil.
Vind overigens wel dat we met deze selectie makkelijk mee moeten kunnen doen om de titel en beker dus laten we daar maar eens voor gaan. Als je dan van de zomer de net niet spelers wilt verkopen dan brengen ze ook veel meer op. Ook toppers als Malen zullen veel meer opbrengen bij een titel.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Absoluut, we moeten meedoen om de titel. Dat je temporiseert is prima(door op bepaalde momenten compacter te spelen), alleen moet de ondergrens van de afgelopen 4 wedstrijden omhoog. Dan win je met twee vingers in de neus van iedereen onder plaats 5, en maak je goede kans om als 1e te eindigen.
+1/-0

3 jaar geleden
"Je kan Zahavi niet constant laten lopen van links naar rechts. Dan haal je zijn kracht weg waar je hem nodig hebt in de zestien meter."

Maar dan hebben we een verkeerd type spits??
+1/-0

3 jaar geleden
Over krediet gesproken. Naar mijn mening heeft Huub destijds te weinig krediet gekregen, als trainer. Toch een échte clubman, zeker ook als speler. Sympathieke gozer ook. En bewezen vakman. Ik heb zijn boek ook gelezen paar jaar terug, sprak meer warmte uit dan dat van Nilis.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje