Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cody Gakpo en Mario Götze deze week nog niet inzetbaar'

25 januari 2021 12:34 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Cody Gakpo en Mario Götze deze week nog niet inzetbaar"; image source: Pro Shots

PSV lijkt het deze week nog te moeten doen zonder Cody Gakpo en Mario Götze. Dat meldt Rik Elfrink via Twitter. Götze raakte begin deze maand geblesseerd op de training, terwijl Gakpo in het duel tegen Sparta een enkelblessure opliep. Van beide spelers werd gehoopt dat ze aanstaande zondag inzetbaar zouden zijn tegen Feyenoord, maar dat lijkt nog te vroeg te komen. Er wordt nu gericht op een terugkeer in de thuiswedstrijd tegen FC Twente op zaterdag 6 februari.




Tags

gakpo gotze cody elfrink enkelblessure feyenoord sparta twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Weer erg fijn om te lezen allemaal.....Ik vrees dat we zondag onze derde nederlaag van het seizoen gaan lijden,vooral omdat we daar in de kuip sowieso bijna nooit winnen, Zonder onze bijna complete voorhoede zie ik het zeer somber in.Nu nog maar afwachten of de KNVB ons zondag ook nog met de heer Nijhuis als scheidsrechter gaan opzadelen,, Van onze voetbalbond verbaasd niets mij meer.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
We hebben 1 geluk: met een beetje pech zit Andre Ooijer zondag als coach op de bank. Die naait PSV wel even op. Eindelijk eens met het mes tussen de tanden. Zal tijd worden. ik zie trouwens dat Nijhuis Ajax - AZ toegewezen heeft gekregen terwijl er nog een onderzoek loopt naar Schmidt. Het moet allemaal niet gekker worden.
+3/-0

3 jaar geleden
Het idee dat Piroe straks nog de enige aanvaller op de bank is geeft de burger moed. Die Gotze is de duurst betaalde PSV speler ooit per minuut die hij gespeeld heeft. Wat een drama
+1/-0

 
3 jaar geleden
Leuk om dit zo te zeggen, maar je kunt het niet bewijsen betreffende Gotze.
Wie weet heeft Gotze wel een prestatiecontract, omdat hij lange tijd niet gespeeld had en dus per gespeelde wedstrijd betaald word.
+1/-0

3 jaar geleden
Met Mo, Malen en Zahavi hebben we 3 basiswaardige spelers voor 4 posities. Zonder Madueke, Gakpo en Götze wordt het heel erg moeilijk om een resultaat in de Kuip te halen. Feyenoord is niet geweldig, maar wel stug. Je hebt wel kwaliteit nodig om ze te verslaan. Of jongens als Mauro, Thomas of Guti moeten opeens heel erg boven zichzelf gaan uitstijgen, of het wordt zondag opnieuw een flinke tik incasseren.
+1/-0

3 jaar geleden
Maar dit is toch niet normaal dat Ajax WEER een extra dag rust krijgt. Dat hier niet veel meer ophef over wordt gemaakt begrijp ik niet. KNJB ten top en niemand die er iets over zegt!
+4/-4

 
3 jaar geleden
Wat bedoel je precies? Er zitten 3 dagen tussen Fortuna-Ajax en Ajax-Willem II. Vervolgens zitten er 2 dagen tussen Ajax-Willem II en AZ-Ajax (bij AZ zitten er 3 dagen tussen). Er zitten 2 dagen tussen PSV-RKC en Emmen-PSV. Vervolgens zitten er 4 dagen tussen Emmen-PSV en Feyenoord-PSV (bij Feyenoord zitten er 3 dagen tussen). Denk dat we hier niet mogen klagen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik bedoel dat PSV zaterdag heeft gespeeld en nu weer dingsdag moet spelen. En Ajax heeft zondag gespeeld en speelt nu op donderdag. Dus heeft Ajax Opnieuw een extra dag rust en dat is niet de eerste keer deze maand.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik hoorde ten Hag juist klagen dat zij steeds een dag minder rust hebben dan hun tegenstander. Maar eveneens: als iedereen elke rond speelt, zit er gemiddeld toch hetzelfde aantal rustdagen tussen? Dat maakt dan toch niet uit?
De ene keer is het een dag korter, dan weer langer, maar per saldo is het gemiddeld gelijk. Nu kunnen we beter korter rust hebben voor Emmen dan voor Feyenoord, maar goed.
+1/-0

 
3 jaar geleden
En voor zondag dan? Je moet niet naar 1 speelronde kijken.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wij hebben toch een dag extra rust voor Feyenoord uit of wat begrijp ik niet?
+1/-0

3 jaar geleden
Ergens gaat iets niet goed. Onze spelers krijgen het meeste rust van alle topteams in de Eredivisie en toch hebben wij de meeste geblesseerden. Is het Vollgasfussball te belastend? Zijn de trainingen te zwaar? Een andere verklaring kan ik niet bedenken.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Precies dit.

Zelfs een Viergever is nu al een paar keer geblesseerd geweest terwijl hij nauwelijks een wedstrijd speelt. Voorgaande jaren was hij voor mijn gevoel een toonbeeld van stabiliteit en speelde hij probleemloos heel veel wedstrijden.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Viergever kwakkelt al vanaf januari 2020. Volgens mij speelde hij toen continu door maar trainde niet.
+1/-0

 
Er wordt idd af en toe vollgassgevoetbald, maar als het aan die momenten ligt zijn we echt watjes want het gebeurd echt zelden.
+1/-0

3 jaar geleden
Gelukkig scoren onze middenvelders als een dolle dus dat mag geen probleem zijn. Oh nee wacht effe....
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk dat PSV er goed aan doet om toch rap op zoek te gaan naar minstens 1 extra aanvaller.
Elke wedstrijd raakt er wel 1 geblesseerd en ze zijn allemaal al weken aan het einde van hun latijn. Als we morgen Malen (die ook al weken overbelast en vermoeid is) en zondag tegen Feyenoord ook weer 1 kwijtraken kunnen we de tent beter sluiten.

En Schmidt mag zo onderhand ook wel even wakker worden. Dit gaat niet zo.
+1/-0

3 jaar geleden
Slecht nieuws en dan naar de kuip wat meestal ook verlies op leverd ,hou me hart vast zondag.Ook slecht van de dokter Madueke er niet meteen er van afhaalde ...Gotze was effe leuk maar we hebben er veder nog niets aan...Mo moet het nu maar eens laten zien !!!
+1/-0

3 jaar geleden
Het lijkt een kansloze missie te gaan worden daar in de kuip zonder zoveel bepalende spelers. Maar hoe slecht we ook steeds weer spelen, op de een of andere manier weet Roger toch vaak resultaat te halen. Onze prestaties komen totaal niet overeen met het vaak vertoonde spel. Helaas is Feyenoord uit andere koek dan Volendam of RKC, maar zondag winnen betekend haast wel zeker dat we ze afgeschud hebben. Verliezen zal naar alle waarschijnlijkheid een definitieve streep door de titelaspiraties zijn. Wordt een interessant potje. Feyenoord moet, dus wij kunnen op de counter, al verwacht ik dat we het eerste half uur wederom gewoon weggeblazen worden.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik vermoed dat men verkeerd traint. Geen enkel automatisme. Geen lijn in het spel te bekennen behalve aanvallende backs. Zet je hen onder druk, dan heb je psv al te pakken.
Mo moet dan maar i.p.v. in de aanval meer op t middenveld gaan spelen. Misschien komt het er dan uit. In ieder geval geen middenveld met Rosario Sangare en Thomas. Voldoet niet. 0 creativiteit. Misschien op deze manier spelen. Marco dan wisselen zodra hij op is (voor Mauro bij gebrek aan beter)
Malen Zahavi
Mo Rosario
Sangare v Ginkel
Max Boscagli Teze Dumfries
Unnerstall
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Het is waarschijnlijk een hele goeie trainer voor Vollgassfussball.

Probleem is, wij hebben geen VollGassSpieler. Leuk voornemen vd directie en TD, maar duurt jaren qua aankoopbeleid om een clubcultuur om te bouwen naar een ander type voetbal.

Ik denk dat 85% vd selectie ongeschikt is voor het voetbal waar hij heen wil. Dumfries, Sangare en Max, en in mindere mate Rosario zijn in staat 90m te gassen. De rest simpelweg niet. En als de overige spelers het wel een keer kunnen opbrengen, regent het daarna blessures.
+2/-0

 
3 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Probleem is, wij hebben geen VollGassSpieler. Leuk voornemen vd directie en TD, maar duurt jaren qua aankoopbeleid om een clubcultuur om te bouwen naar een ander type voetbal.



En vervolgens, mocht het ooit zo ver komen, zijn ze niet geschikt voor het Nederlands elftal.
+1/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Raar dat Gotze net niet fit genoeg was voor Ajax uit en nu nog steeds niet dit is. Hoop dat beide heren snel kunnen aansluiten. Verreweg de 2 belangrijkste spelers van psv dit seizoen in mijn ogen.
Zonder deze 2, zonder madueke en met een mo die alles behalve fit en is vorm is hebben we echt 0,0000 creativiteit. Laat tegen Emmen aub guti of fein de hele wedstrijd op het middenveld spelen zodat van daaruit wat creatieve impulsen kunnen komen.
+1/-0

3 jaar geleden
Gakpo, Madueke, Götze, Romero, Ledezma. Dat zijn alweer veel te veel blessures. Op een zeer slechte timing.

Ga je zondag ook nog Roger Schmidt missen. Kansloze missie uit bij Feyenoord. Je kunt net zo goed thuis blijven.
Je ziet het seizoen van PSV alweer onder de voeten weg glijden.

Had van Bommel wellicht toch gelijk over die medische staf bij PSV.
+1/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Kan zomaar zijn dat je definitief afhaakt voor de titel. Reserves hebben aangetoond niet het niveau te hebben. Gelijkspel vanavond en verlies zoals gewoonlijk tegen Feyenoord
+1/-0

3 jaar geleden
Nou lekker dan, feit is Gakpo 2x uit de wedstrijd is getrapt, opzet of niet, maar nul kaarten daarvoor...

Maar wel Schmidt schorsen, lulhanussen

Vandaag weer elleboog gezien, vorige zuivere handsbal, wordt niet eens bekeken???
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage