Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV komt samen met Bavaria in actie voor getroffen ondernemers

27 januari 2021 18:54 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV komt samen met Bavaria in actie voor getroffen ondernemers; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt PSV dat het samen met Bavaria in actie komt om de door rellen getroffen ondernemers uit Eindhoven te helpen. Donderdagmiddag kan iedereen aan de Oostzijde van het Philips Stadion lege bierkratten met statiegeld inleveren. Bavaria zal het opgehaalde statiegeld verdubbelen en dat komt volledig ten goede aan de getroffen ondernemers.

Op het parkeerterrein aan de Oostzijde van het stadion is een drive-thru emballage neergezet waar iedereen lege kratten of bierflessen kan inleveren. De actie loopt donderdag van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Algemeen directeur Toon Gerbrands geeft aan dat ook zij de afgelopen dagen met afschuw hebben gekeken naar de beelden. "PSV is niet alleen een voetbalclub, maar draagt ook een sociaal maatschappelijke verantwoordelijkheid", aldus Gerbrands. "Daarom vinden we dat we horeca-eigenaren, winkeliers en retailers moeten helpen de schade te repareren. Samen met Bavaria komen we op voor onze stad."

Meer op PSV.nl




Tags

bavaria ondernemers gerbrands oostzijde statiegeld afschuw bierflessen bierkratten eigenaren emballage horeca kratten opgehaalde parkeerterrein rellen repareren retailers thru winkeliers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi initiatief van PSV en bavaria. Misschien tot 21.00 u laten inleveren. Het merendeel is toch denk ik wel aan het werk buitenshuis!Én mochten ze je aanhouden heb je een mooi excuus om wat later thuis te zijn😉
+1/-0

3 jaar geleden
Mooie gedachten PSV en sponser Bavaria klasse ,hopelijk loopt het storm !!
+2/-0

3 jaar geleden
Trots op onze mooie club.
Eendracht maakt Macht. Niet alleen in woord, maar ook in gebaar. Goed om te horen!
+2/-0

3 jaar geleden
Mooie actie van Bavaria. Wat mij betreft mag PSV het bedrag ook verdubbelen want ik snap niet zo goed wat PSV hier nu precies doet behalve een drive through organiseren? Maar goed mooi initiatief!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Exact mijn gedachten, hahaha, maar zullen wellicht toch ook wel wat doneren? Willen het misschien niet aan de grote klok hangen.
+1/-0

3 jaar geleden
Niet geheel onbelangrijk: ook lege flessen en kratten van concurrerende biermerken worden ingenomen.
+1/-0

Paulinho01 (geschorst)
3 jaar geleden
Prachtige actie! Waar blijven de profiteurs van de crisis eigenlijk? AH / Jumbo etc? Of zijn wij als samenleving altijd de sjaak van de verliezen maar de winsten daar hoor je niets over wel een klein schandaal van deze tenten!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage