Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jeremy Antonisse in beeld bij topclub uit België'

28 januari 2021 11:13 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Jeremy Antonisse in beeld bij topclub uit België"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Jeremy Antonisse in de belangstelling staat van een Belgische topclub. De interesse is echter nog niet bij PSV zelf getoond. De 18-jarige aanvaller maakte dinsdagavond tegen FC Emmen zijn officiële debuut in het eerste elftal en heeft nog een contract tot de zomer van 2022. Antonisse speelt inmiddels al 11 jaar in de jeugdopleiding van PSV.

Meer op ED.nl




Tags

antonisse jeremy belgie emmen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Als hij dus dinsdag bij de selectie zat, lijkt het mij dat PSV plannen met hem heeft. Dan zou ik hem niet zomaar voor, waarschijnlijk, een appel & een ei aan "een Belgische topclub" verkopen. Die invalbeurt is overigens even langs mij heen gegaan. Was 't wat?
+2/-0

 
Hij viel na de 2-0 pas in. Volgens mij heeft hij de bal niet geraakt
+1/-0

3 jaar geleden
Iemand die iets meer over deze jongen weet? Heeft hij potentie?
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Antonisse heeft dit jaar vervroegd zijn debuut gemaakt in JPSV en springt er (nog) niet bovenuit (zoals Sambo dat wel doet) maar voegt wel aanvallende impulsen toe aan JPSV. Goede drive, druistig en heeft nog een vol seizoen in JPSV nodig om zich door te ontwikkelen en te laten zien dat hij een van de betere kan worden bij JPSV. Had het aan mij gelegen en had ik de meest talentvolle aanvaller van JPSV mogen laten debuteren voor 10 minuten dan had ik Fofana gekozen.

Hoe zie jij dit @Estudiantes?
+0/-0

 
3 jaar geleden
Dank je wel P-Hawk. Forfana hoor ik vaker mensen over. Hopelijk komen er achter jongens als Malen, Gakpo en Madueke weer een soortgelijke lichting. Nogmaals dank! 🙏🏻
+3/-0

 
3 jaar geleden
Wellicht heeft zijn debuut iets te maken met die interesse, en hem zo een gevoel te geven dat zijn toekomst hier ligt... Ook drijft het iets waarde op, heeft toch al debuut gemaakt, ook al is het 1 minuut
+1/-0

 
3 jaar geleden
P-Hawk...Fofana is helaas al een tijdje geblesseerd. Miscchien vanavond als onze beloften weer een wedstrijd spelen.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Helemaal juist @Giancarlo Antognoni, daarom koos ik mijn woorden zorgvuldig in algemene strekking en niet in specifieke combinatie met de wedstrijd tegen RKC. Hij zat overigens wel bij de selectie tegen Cambuur en maakte de laatste paar minuten mee. Ik hoop dat hij zal starten vanavond. @Estudiantes en ik zullen wel weer ingetuned zijn, maar mochten er ook andere mensen van dit netwerk gaan kijken (18:45, tegen Jong Ajax) en iets willen posten over de wedstrijd dan zou ik dat erg waarderen
+0/-0

3 jaar geleden
Doet het niet heel slecht in Jong PSV heeft er nu 8 wedstrijden gevoetbald. Daarvoor bij o18 heb er 2 gezien vindt hem meer een 10 qua voetbalpositie. Zou hem toch wel verlengen dit jaar om te kijken of er iets uitkomt.
+1/-0

3 jaar geleden
Hoeveel topclubs is België eigenlijk rijk? Als ik op de stand af ga zie ik er maar eentje.....
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Daaronder staan Genk (v.d.Brom), Antwerp, Standard Luik en Anderlecht. Ik moet onze top vijf daar nog van zien winnen.
+1/-0

Paulinho01 (geschorst)
3 jaar geleden
Is dit puur om het nieuwe contract af te dingen en nog extra hoog salaris af te dingen?
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Het is gissen waar dit bericht op gestoeld is en ook het relaas wat ik nu ga afsteken, maar in de lijn der logica: Antonisse speelt al vanaf jongs af aan bij PSV, had als de competitie van PSV O18 niet was stilgelegd gewoon een volledig seizoen bij PSV O18 gespeeld, heeft dit seizoen zijn debuut gemaakt in het betaalde voetbal en speelt regelmatig mee bij JPSV waarin hij laat zien goed mee te kunnen op dit niveau (wat overigens wel een niveau is dat ondermaats is voor JPSV als team zijnde), heeft het ogenschijnlijk naar zijn zin (heeft het leuk met Nigel Thomas) en heeft nu al minuten gemaakt in PSV1 en ligt nog vast (jeugdcontract) tot 2022. De contracten van alle spelers uit O18 die de overstap hebben gemaakt of zullen maken naar JPSV zullen sowieso tegen het licht worden gehouden, maar er is geen enkele aanwijzing dat een overstap naar een club zonder een tweede elftal die betaald voetbal speelt (bij een Belgische topclub) een voor de handliggende is. Kortom: ik zie er geen aanleiding toe dat er serieuze interesse zou zijn voor Antonisse voor een solide plaats in een eerste selectie en dat zou betekenen dat er voor Antonisse ook geen aanleiding is PSV te verlaten. Hij maakt nu minuten in een competitie die perfect voor hem is. PSV zal dat weten en beseffen dat een theoretische interesse van een topclub niet waarschijnlijk is, er is geen noodzaak zijn contract aan te passen, maar zal dat wel voornemens zijn en voor Antonisse is er geen reden PSV te verlaten. Kortom: dit bericht zal wel vallen in wij hebben elke jonge nieuwe speler die debuteert in het betaalde voetbal op de radar, en in die hoedanigheid interesse alszijnde plaatsing op de scoutingslijst. Meer niet (maar ik laat mij graag verrassen :))
+0/-0

3 jaar geleden
Ik heb tegen Jajax gelet op Antonisse. Onzichtbaar op een enkele leuke actie na. Hij werd terecht vervangen. Kan zich hopelijk nog verder ontwikkelen. Ben trouwens blij dat Uneken vertrekt na dit seizoen. Ik verwacht dat Ruud van N. het volgend seizoen beter gaat doen.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage