Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'De wedstrijd controleerden we vanaf het begin goed'

6 februari 2021 19:03

In gesprek met ESPN keek Denzel Dumfries terug op een uitstekende wedstrijd van PSV. "Het was een verdiende overwinning. Goed veldspel en de intenties die we hadden waren duidelijk en kwamen uit", aldus Dumfries. "De wedstrijd controleerden we vanaf het begin goed. We stonden goed compact en Twente kwam er moeilijk doorheen. Misschien een paar momentjes."

De aanvoerder leek zelf klachten over gehouden te hebben aan de wedstrijd, maar dat bleek mee te vallen. "Het was een goede spagaat volgens mij", gaf hij lachend aan. "Het waren mijn liezen. Ik dacht dat ik ze open scheurde daar."

Met een assist was Dumfries ook belangrijk voor de ploeg. "Eran stond goed vrij voor de goal en ik gaf hem daarom meteen", zei hij daarover. "Ik had al een voorsprong op de rest en gaf hem meteen. Hij maakt hem dan goed af."




Tags

dumfries controleerden compact eran espn liezen momentjes spagaat twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje