Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We hebben 60 minuten heel goed gespeeld'

6 februari 2021 20:50

In gesprek met ESPN gaf Roger Schmidt aan erg tevreden te zijn na de wedstrijd tegen FC Twente. "We hebben gewonnen met 3-0 en verdienden het om te winnen", aldus Schmidt. "We hebben 60 minuten heel goed gespeeld. De laatste 30 minuten begin je normaal pas echt te voetballen. Dan kunnen de spelers plezier maken en scherp zijn op meer doelpunten. Ze waren alleen niet honderd procent meer. We moeten leren dat je soms tot de laatste seconde moet vechten."

Schmidt was daarom niet helemaal tevreden. "Vandaag was het vanaf het begin goed. Als je dan met 3-0 voor komt, moet je spelen voor de vierde goal", zo gaf hij aan. "Het is lastig om van FC Twente te winnen. Als je met 3-0 voor staat, is de overwinning wel bijna binnen. Maar ik vind dat we het daar wel beter hadden kunnen doen. In totaliteit ben ik wel blij."

De trainer snapte wel dat Donyell Malen baalde dat hij niet tot een hattrick kwam. "Maar hij heeft daar ook de kans voor gehad. Het was vandaag makkelijk om een hattrick te maken. Hij had alleen de pass van Jordan Teze moeten benutten", zei hij daarover. "Hij heeft zijn kans gehad. Volgende keer moet hij die wel benutten."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger hattrick twente baalde espn jordan malen snapte teze totaliteit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage