Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mohamed Ihattaren kampt ook met spierblessure'

17 februari 2021 21:24 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Mohamed Ihattaren kampt ook met spierblessure"; image source: Pro Shots

Woensdagochtend kwam naar buiten dat Mohamed Ihattaren voor de derde keer dit seizoen bij PSV ontbreekt vanwege ziekte. Het zorgde er voor dat de speculaties op diverse platforms weer flink toenamen. Roger Schmidt gaf op de persconferentie van woensdag aan dat dat echter niet het enige euvel voor de jonge speler is. "Hij heeft door een spierblessure de afgelopen twee dagen niet kunnen trainen. Zondag heeft hij individueel getraind en daar is dat gebeurd", aldus Schmidt, opgetekend door het Eindhovens Dagblad.

Meer op ED.nl




Tags

ihattaren schmidt euvel platforms roger speculaties

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Pfff - het blijft maar komen.
+2/-0

3 jaar geleden
Heerlijk ook al die geheimzinnigheid. Leve de transparantie, leve de privacy.
+3/-0

3 jaar geleden
Zo blijven we i.d.d. gissen, wie weet is hij écht geblesseerd.
+2/-0

3 jaar geleden
Mo is net 18 en zijn lichaam is nauwelijks volgroeid, en hij is best fors gebouwd. Ronaldo had destijds hier ook problemen mee en was ook fors gebouwd, dus het lijkt me allemaal niet zo onlogisch.
+2/-0

 
Klopt, onlogisch is het niet, maar de vergelijking doe me wel denken aan de onverzettelijkheid van Ronaldo, ik hoop dat Mo in het geval van groeistuipen oid het geluk mag hebben dat hij een sterke wil heeft.
+3/-0

3 jaar geleden
In zijn hand waarschijnlijk? Hij zit urenlang handtekeningen te oefenen. John de Jong heeft dik contract al klaarliggen.
+2/-0

3 jaar geleden
Een motivatiespierblessure denk ik
+2/-0

3 jaar geleden
Zo te lezen gisteren (donderdag ) druk met 020 te feliciteren ,laat ze de hoofdprijs maar betalen op deze manier hebben we er niets aan ...!!!
+3/-0

 
3 jaar geleden
Begrijp totaal niet waarom hij dit doet. PSV zit al in de hoek waar de klappen vallen en hier pikt alle media gretig zijn graantje van mee.
Wij supporters voelen waarschijnlijk de échte pijn van de hele malaise.
+2/-0

3 jaar geleden
Dit tekent eens te meer de onvolwassenheid maar vooral het totale gebrek aan professionaliteit bij deze speler die nog alles te bewijzen heeft. Begint te zwaar aan het seizoen, heeft diverse malen onverklaarbare ziektes en nu weer een inmiddels licht genoemde spierblessure. Ik ben wel klaar met deze man. Laat gaan,laat gaan die komt er toch nooit.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Wat mij betreft gaat hij lekker naar Ajax en regelt John de Jong een deal met €15m transfersom en 25% van de transferrechten. Vrees dat Mo hem niet gaat worden. Drukker met social media dan met voetballen.
+1/-0

3 jaar geleden
Als Mo zo graag in Amsterdam wil voetballen laat hem dan maar gaan.Misschien heeft Raiola wel een deal gemaakt met Ajaks dat Brobbey vertrekt en Mo komt.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje