Transparent
Inloggen
Sluiten

Philipp Max: 'We speelden eigenlijk best goed'

18 februari 2021 23:19

Philipp Max gaf in gesprek met RTL 7 aan dat het een knotsgekke wedstrijd was. "We speelden eigenlijk best goed. In de eerste helft waren we goed aan de bal en hadden we goede momenten in de aanval", aldus Max. "We scoorden twee keer, maar we stonden met rust wel met 3-2 achter. Dat was wel een raar gevoel, omdat we goed speelden."

In de tweede helft leek te ploeg te hinken op twee gedachten. "Het was de vraag wat nu beter was. Verdedigen of op jacht gaan naar het derde doelpunt. Uiteindelijk kregen we een vierde doelpunt tegen", zo gaf hij aan. "Nu is het 4-2 na de eerste wedstrijd. Volgende week krijgen we in Eindhoven de kans om te winnen en alsnog door te gaan naar de volgende ronde."

PSV kreeg de doelpunten veel te makkelijk tegen. "Die eerste goal was uit een standaardsituatie en dat was het eerste gevaar van Olympiakos. Daarna hadden we de wedstrijd onder controle", zei hij daarover. "Die tweede goal was precies hetzelfde. Hij schoot, het was een heel lastige bal. Drie man van ons konden niet goed bij de bal, zodat het een uitstekend doelpunt werd. Na de 2-2 was alles goed. Een gelijkspel met doelpunten zou een uitstekend resultaat zijn, maar we maken soms veel te makkelijk fouten en dat moet in Eindhoven beter gaan."




Discussieer mee op de forums


Tags

philipp hinken knotsgekke olympiakos standaardsituatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage