Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cody Gakpo nog zeker drie tot vier weken uit de roulatie'

19 februari 2021 17:07 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Cody Gakpo nog zeker drie tot vier weken uit de roulatie"; image source: Pro Shots

PSV zal nog minstens enkele weken niet kunnen beschikken over Cody Gakpo. Roger Schmidt gaf vrijdag aan dat de aanvaller nog ongeveer 3 tot 4 weken aan de kant wordt gehouden, zo valt te lezen op het Twitter-account van Rik Elfrink. De medische staf probeert de blessure te genezen met een individueel programma. Indien dit niet helpt zal een operatie volgen en is het seizoen waarschijnlijk voorbij.

Nick Viergever zal zondag mogelijk weer inzetbaar zijn voor PSV, terwijl Noni Madueke naar verwachting nog anderhalve week tot twee weken uit de roulatie is.






Tags

cody gakpo elfrink genezen madueke roger schmidt viergever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hoe kan Gapko nou zo lang geblesseerd zijn? Er was helemaal niets aan de hand volgens de mensen die het kunnen weten (Kuipers, Nijhuis, var en Wiedemeijer) toen Anthony bovenop de enkel van Gapko ging staan en een week later die Spartaan Gapko de wedstrijd uit schopte.
+6/-0

 
3 jaar geleden
En dat die gasten allemaal de tering krijgen en dan druk ik me nog netjes uit
+1/-0

3 jaar geleden
De gifbeker moet helemaal leeg. Het is mooi dat Götze terug is, maar nu zit Ihattaren weer in de ziekenboeg en Gakpo en Madueke hoeven we voorlopig dus nog niet terug te verwachten. Gezien het broze vertrouwen en de zware serie die eraan komt, zouden de komende weken wel eens bijzonder vervelend kunnen gaan verlopen.

Ik zal de laatste zijn om te ontkennen dat we regelmatig flink door het ijs zakken, maar we kunnen straks concluderen dat we in een heel seizoen niet één keer in de sterkste opstelling hebben kunnen spelen. Dat, tezamen met de kwalitatief krappe selectie, is wel een verklaring voor de manier waarop ons seizoen verloopt.
+3/-0

Kleine1 (geschorst)
3 jaar geleden
Bedankt Ajaks!! :\(
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Wekelijkse reminder dat deze jongen tegen Ajax en Sparta 2x eruit getrapt is waar onze trainer terecht woedend over was, maar volgens alle prutsers in het zwart was het niks. En krijg met de week een grotere hekel aan hufter Nijhuis voor het niet beschermen van een topspeler die nu al bijna een maand eruit ligt, en waarschijnlijk een EK gaat missen. En notabene geeft ie de trainer een gele kaart voor zijn terechte woede. Doe mij een lol, als die rotkop nog 1x naar Ehv komt, hang hem aan zijn de enkels aan het stadion. Is toch allemaal toegestaan volgens deze zak.
+4/-1

3 jaar geleden
Zou het niet beter zijn de operatie meteen te doen .???
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Kan er ook nog wel bij. Nou is het alleen nog wachten op nieuwe onheilstijding Madueke en dan is die cirkel ook weer rond.

Paar schoppen her & der gehad, de nodige covid-cocktails (recept: tequila-corona), berg spierblessures en het overige ziek, zwak & misselijk.

Maar zou het misschien, heel misschien, ook niet een klein beetje aan onze medische & technische staf kunnen liggen? Ik bedoel e.e.a. lijkt met name ons te overkomen, zeker in die mate.
+1/-2

 
Bij iedere club vallen ze met bosjes uit. Ajax had vorige week ook pas voor het eerst een selectie die volledig fit is, als je de schorsing van de pillenboer niet meerekent. Zelfs grote clubs als Real Madrid zitten qua blessures zwaar in de problemen. Daar is het inmiddels zo extreem dat er jeugdspelers opgesteld moeten worden omdat er te weinig spelers uit de A-selectie nog over zijn.
+1/-0

3 jaar geleden
Ach die hebben we helemaal niet nodig, vlag op ons modderschip, veel te mooi...
+2/-0

3 jaar geleden
Hij was zo goed bezig , we missen hem echt.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje