Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'We hebben nog steeds een goede kans om door te gaan'

24 februari 2021 12:13

Mario Götze gaf op de persconferentie van woensdag aan een zware wedstrijd te verwachten tegen Olympiakos. "Helaas kregen we in Griekenland niet het resultaat dat we wilden, maar we hebben nog steeds een goede kans om door te gaan", aldus Götze. "We spelen thuis. Dit seizoen hebben we pas twee keer in eigen huis verloren. Thuis zijn we erg sterk en we zijn positief gestemd. We zullen ons beste spel moeten laten zien, maar over het algemeen hebben we een hele goede kans."

PSV moet met twee doelpunten verschil winnen, maar dat wil niet direct zeggen dat het uit de startblokken zal vliegen. "Dat ligt aan de tegenstander en aan ons. We zullen waarschijnlijk ons beste spel moeten laten zien, maar de gehele 90 minuten zullen beslissend zijn", zo gaf hij aan. "Het is de returnwedstrijd en die is beslissend. Elk detail zal daarin meespelen en daar moeten wij ook aan denken."




Tags

gotze griekenland olympiakos returnwedstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje