Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'De spelers hebben alles gedaan wat mogelijk was'

26 februari 2021 00:26

In gesprek met ESPN vond Roger Schmidt dat zijn ploeg niets te verwijten viel. "Ze hebben alles gedaan wat mogelijk was. Voetballend was het een goede wedstrijd en ook tactisch verliep het goed", aldus Schmidt. "Het is ongelukkig dat zij in de laatste minuut scoren. Ik kan mijn spelers helemaal niets verwijten."

Gevraagd werd of het lastig was om in de tweede helft nief op twee gedachten te hinken. "Ook toen hebben we het gewoon goed gedaan. Aanvallend hebben we onze mogelijkheden gehad en in fases hadden we ook het balbezit", zo gaf de trainer aan. "In de counter waren we ook gevaarlijk. We hebben onze kansen gehad op een derde goal en dat was ons plan halverwege. Natuurlijk ook om als ploeg verdedigend goed te staan, maar zelf ook die momenten te creëren. We hadden alleen een van die momenten moeten benutten, dan was het beslist geweest."

Schmidt vond niet dat hij eerder had moeten wisselen. "Mijn spelers zaten heel goed in de wedstrijd en werkten als team goed", zei hij daarover. "Alles verliep goed. Natuurlijk waren ze vermoeid, maar ik had het gevoel dat ze het duel onder controle konden houden. Mijn gevoel was dat de spelers zo lang mogelijk op het veld moesten blijven."




Tags

schmidt roger counter espn hinken nief

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje