Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Twente doet poging Unnerstall te halen

2 maart 2021 12:33 - Tubantia
Foto: Pro Shots

FC Twente doet poging Unnerstall te halen; image source: Pro Shots

Diverse media melden dat FC Twente probeert om PSV-keeper Lars Unnerstall naar Enschede te halen. De betrouwbare Duitse sluitpost is in Eindhoven tweede keus geworden achter Yvon Mvogo en zou bij de Tukkers de opvolger kunnen worden van Drommel, die waarschijnlijk vertrekt. De Duitser is bezig aan zijn tweede seizoen in Eindhoven, nadat hij transfervrij overkwam van VVV Venlo. Een transfer zou vanmiddag al geregeld kunnen worden voor komende zomer.

Meer op Tubantia




Tags

twente unnerstall poging drommel enschede mvogo sluitpost vvv yvon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Zou Drommel dan naar ons gaan?
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Hij is al gekeurd.
+1/-0

3 jaar geleden
das eigenlijk onze 1e keeper, stuk beter dan die Mvogo. Zou dom zijn om m te laten gaan.
+4/-0

3 jaar geleden
Ik snap hier geen ruk van.
Deze keeper is zoveel beter dan wat nu in de goal staat.
Een meevoetballende keeper mijn hol, ze zijn juist keeper geworden omdat ze niet konden voetballen en dan zit onze beste keeper op de bank, ongelofelijk.
+5/-0

3 jaar geleden
Echt zonde. Mvogo heeft mij nog niet kunnen overtuigen beter te zijn dan Unnerstall. Het voetballende vermogen waarvoor Mvogo gehaald is valt mij tegen en op de lijn is Unnerstall beter. Persoonlijk denk ik dat we dit seizoen betere resultaten hadden gehad met Unnerstall op het doel. Dus zou het heel jammer vinden als hij vertrekt. Aan de andere kant weet je vantevoren dat Schmidt volgend seizoen ook weer Mvogo op gaat stellen.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Dat, en Mvogo trapt amper ballen meer uit, maar gooit ze tegenwoordig uit.
+1/-0

3 jaar geleden
Kan Twente dat betalen dan? Vind dit een uitstekende keeper, beter dan Zoet en vond hem dit seizoen meer overtuigen dan Mvogo. Ik zie liever Unerstall op doel en Mvogo terug naar Leipzig. In de jeugd hebben we als het goed is een aantal zeer getalenteerde keepers.
+1/-0

3 jaar geleden
Mooie club en las ik niet dichtbij zijn thuishaven? Goede keeper.
+1/-0

3 jaar geleden
Staat bij mij al sinds begin vorig seizoen in de basis. Zou zeer jammer zijn.
+1/-0

3 jaar geleden
Jammer maar als Schmidt hem enkel gebruikt voor een paar suffe bekerwedstrijden dan moet PSV hem lekker laten gaan. Veel te goed om bij ons op de bank te zitten.
+1/-0

3 jaar geleden
Ruilen prima maar verkopen zo dom ....
+1/-0

3 jaar geleden
Is dus weg na de zomer lees ik net op VI.nl
Zooo jammer, in potentie de beste keeper die PSV de laatste jaren heeft gehad. Deze man redt in een seizoen een paar punten ...Mvogo zie ik dat niet doen, voetballend ook niks bijzonders. Mvogo laatste wedstrijden 8 ballen op doel, 7 erin...lijkt wel op Zoet.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje