Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: Ihattaren gaat zijn best doen

4 maart 2021 11:07 - ED
Foto: Pro Shots

ED: Ihattaren gaat zijn best doen; image source: Pro Shots

Na alle opwinding rondom Mohamed Ihattaren en zijn verwijdering uit de selectie voor de wedstrijd tegen Ajax, werd er in de media veel geschreven over de middenvelder en de al dan niet gepaste actie van PSV. De Telegraaf ging zelfs zo ver om Ajax-trainer Ten Hag te verleiden openlijk te flirten met Ihattaren. Woensdag werd eindelijk weer normaal getraind in Eindhoven en de jonge middenvelder was netjes aanwezig en deed de hele training goed mee. Het Eindhovens Dagblad meldt dat betrokkenen vertellen dat zaakwaarnemer Raiola na zijn boosheid in de media wel degelijk een positieve rol heeft gespeeld naar Ihattaren toe. Ihattaren heeft aangegeven de komende tien wedstrijden voor zijn kans te willen gaan.

De krant schrijft dat er in gezamenlijkheid een punt is gezet achter de gebeurtenissen en dat men naar de toekomst wil kijken. Contractonderhandelingen worden voorlopig opgeschort. Ihattaren heeft nog een contract tot de zomer van 2022, waardoor een vertrek deze zomer voor de hand ligt. Maar die situatie zou nog kunnen veranderen bij goede resultaten de komende maanden.

Meer op ED




Tags

ihattaren contractonderhandelingen flirten gezamenlijkheid hag opgeschort opwinding raiola telegraaf verwijdering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Wow. Voor 1.000.000 euro (zoiets) per jaar gaat Ihattaren zijn best doen. Jongens vergeten dat ze alle geluk van de wereld hebben met hun baan en alles er uit zouden moeten halen.
+9/-0

3 jaar geleden
Hoofdstuk 4 met deze jongen. Benieuwd wat de volgende hoofdstukken gaan brengen.....
Laten we hopen op doelpunten, assist, dominant spel en het inwilligen van z'n belofte. Hij is inmiddels vaker bewierrookt dan de gemiddelde Ajacied die z'n ene beenn voor z'n andere kan zetten, maar leveren ho maar.....
+1/-0

3 jaar geleden
Ongelooflijk.. waar is de passie, de trots en het normale besef? Laat dit soort jongens eens een weekje meedraaien op een Corona afdeling. Kunnen ze zien wat “afzien” is. Bah, wat een diva gedrag
+3/-0

3 jaar geleden
Ben ik dan de enige die leest dat hij weggaat? De aankomende 10 wedstrijden gaat hij zijn best doen. Want anders is hij het onstabiele ventje dat geen club wil hebben. Dat zal Raiola gezegd hebben. Gewoon werken want het is nog maar een paar maanden en dan bij Ajax of een Europese subtopper uiteindelijk in de achtergrond verdwijnen. Ja, hij heeft wat meegemaakt, maar kom op zeg. Je wil professional zijn of niet. Hij heeft een gouden toekomst en kan zich blijkbaar niet motiveren voor een van de mooiste beroepen ter wereld?
+4/-0

 
3 jaar geleden
Neen, die zie ik ook komende zomer vertrekken --> contractbesprekingen zijn opgeschort, dat zegt genoeg. Is dat erg? Neen. Voetbal is een teamsport en hij is geen teamspeler, dat heeft hij eigenlijk al bewezen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens. Raiola heeft tegen hem gezegd doe nou gewoon nog 10 wedstrijden je best, dan slijt ik jou wel aan een mooie club. Deze soap heeft er in ieder geval voor gezorgd dat de onderhandelingen voor verlenging van het contract weer mooi uitgesteld worden. In alle opzichte slecht voor PSV dus.
+2/-0

3 jaar geleden
Die gaat natuurlijk zn best doen. Effe in de picture staan en weg is Bassie!
+1/-1

3 jaar geleden
Eerst tekenen. Dan jezelf klaarstomen voor volgend(e) seizoen(en).

Deze soap begint inmiddels veel weg te hebben van het verhaal Jonathan Reis. Alleen was die enerzijds verslaafd en liet hij anderzijds zo af en toe ook nog weleens wat leuks zien.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Die erge blessure head er toch ook voor gezorgd dat Reis nooit meer zijn oude niveau haalde en als grijze muis verdween? Mo mag blij zijn dat hij nog nooit ernstig geblesseerd is geraakt in zijn nog prille carrière...
+1/-1

 
3 jaar geleden
Daar heb jij gelijk in. Reis had fysiek heel wat tegenslag. Mo slechts mentaal. De dood van zijn vader. Maar desondanks mag van hem meer verwacht worden. Of gaat hij het alom bekende stigma bevestigen?
+1/-1

3 jaar geleden
Ik ben zeer benieuwd wie die zogenaamde ‘betrokkenen’ zijn waar het ED hier aan refereert. Het is voor iedereen beter als Mootje eindelijk eens gaat presteren. Hoe kan het dat zijn statistieken zoveel minder zijn dan afgelopen seizoen? Als hetgeen FOX van de week in beeld bracht klopt
+1/-1

 
3 jaar geleden
Zijn statistieken zijn dit jaar beduidend minder dan vorig seizoen, maar ook toen waren ze niet echt om stijl van achterover te vallen, als je kijkt naar assists + doelpunten:

18/19: 0 A+D in 394 minuten
19/20: 9 A+D in 1783 minuten (1 per 198 minuten)
20/21: 3 A+D in 1026 minuten (1 per 342 minuten)

Vorig jaar was het dus het beste maar ook dan is hij niet eens betrokken bij 1 goal per 2 wedstrijden. Geen bijzondere cijfers dus.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dank. Het verval is zichtbaar. We gaan het zien. Ik ga ervan uit dat hij vertrekt voor weinig.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik verwacht dat ook. Verwacht overigens ook dat hij het nergens structureel gaat laten zien, misschien een kleine oprisping bij een nieuwe start.
Als je in een seizoen dat je goed bent, zo weinig aanvallend bij kan dragen en geen verdedigend werk opknapt, ga nergens lang spelen. Dan is ook die ene prachtige pass met buitenkant voet 1x per 6 wedstrijden gewoon niet voldoende om de rest van de tijd met 10 man te spelen.
+1/-0

3 jaar geleden
Moest voor veel minder mijn best doen op mijn werk ..Hij snapt nog steeds niet wat een mooi leven hij als voetballer heeft ...
+1/-0

3 jaar geleden
Jammer hoe het allemaal gaat. Blijft een begenadigd talent en zie hem graag slagen bij psv. Hij zal vrijwel zeker vertrekken maar dat ligt niet alleen aan hem
+2/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Pardon @abroad aan wie dan nog meer?
100 % bij hem zelf imo...

OT: eerst zien dan geloven en vanaf nu graag alleen nieuws stukjes als hij iets presteert zoals doelpunten en assists graag!
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik vraag me wel eens vaker af of de zogenaamde gemoedelijkheid bij dergelijke jongens niet af en toe averechts werkt. Memphis heeft het gered maar er zijn genoeg jongens met dito talent die het niet gered hebben. De waarheid zal in het middel liggen maar iedere keer weer als ik iemand waardeloos zie spelen en deze keurig zijn jasje weer aangereikt krijgt aan de zijlijn denk ik 'geef die blaag een schop onder zijn hol'. En dan vaak zie je ze ook nog verongelijkt kijken. Maar ik zal wel ouderwets zijn.
+2/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ja ik weet ook niet en vroeger was zeker niet alles beter, maar dat zou hem msn wel eens goed doen ipv al dat gepamper...

Is de huidige tijd ook natuurlijk (dat gepamper bedoel ik), alles moet politiek correct en ik heb het idee bij PSV al helemaal. Intensies zullen best goed zijn, maar of dat nou de weg is altijd, enfin ik zou pleiten voor middenweg, af en toe schop onder de kont en dan weer arm om de schouder... zoals Hiddink meesterlijk beheerste!

Ik baal ook van al dat talent dat zo vaak verloren gaat voor onze club.
No ja laat ik toch positief afsluiten en hopen dat Mo het licht eindelijk weer gaat zien, dat zou voor hen zelf, ons als supporters en PSV goed zijn...🙏
+1/-0

3 jaar geleden
"Ihattaren gaat zijn best doen"

Mooi! Dan heeft het b-team er op de training toch een aardig spelertje bij.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik zou dat als PSV toch maar even omdraaien. Eerst je handtekening bij het kruisje zetten en dan gaan we ons best weer voor je doen. Maar nu Madueke terug is en hopelijk Gakpo ook binnenkort zie ik weinig speeltijd meer voor hem in PSV 1. Hij zal ook niet in de plannen van Schmidt voorkomen voor volgend seizoen. Enorm getalenteerd, maar legt het af tegen de werklust van Thomas en Mauro, wat niet bepaald hoogvliegers zijn. Ik gok Sporting of Valencia volgend jaar en dan Utrecht.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Misschien brengt Raiola hem naar z'n geliefde Italië, kan ook. Het buitenland zou n goede optie zijn mocht hij weggaan, weg van z'n omgeving die blijkbaar geen positieve bijdrage levert aan z'n ontwikkeling als prof. Maar beter dat hij hier blijft en bijtekent, maar dat beslist Raoila en niemand anders.
+1/-1

3 jaar geleden
Lekker de komende 10 wedstrijden 90 minuten lang warm laten lopen en dan de allerlaatste seconden erin brengen, gewoon 10 x doen.
Zullen we nog wel eens zien of hij zich wil aanpassen.
Ben ook nog niet vergeten dat die met obesitas de zomerstop uitkwam.
Waarschijnlijk spiegelt hij zich aan Ronaldo, alleen deed die het vreten na zijn carriëre!
+1/-0

3 jaar geleden
En dan komt ajaks met een bod van 5 miljoen. Word er heen en weer geblaft en uiteindelijk via één of andere rechtzaak loopt meneertje de deur uit voor een spotprijsje.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Werkelijk belachelijk dat deze over het paard getilde neo Messi een belofte doet 'om zijn best te gaan doen'. Wat een ongehoorde slapjanus en een schande dat hij met zijn mega contract gevraagd moet worden om wat inzet te tonen. Je zou hem wegens werkweigering een dikke boete moeten geven. Een schande ten opzichte van de supporters die hun zakken moeten legen om hem aan het werk te zien of zijn collega's die wel alles geven. Bah.
+2/-0

Mo rekt het door de mand vallen met zijn gehypte supertalent status nog maar even op, dit hebben de grote mensen hem aangedaan, hij heeft er niet om gevraagd.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik vrees een Bogarde soap. Die gaat niet bijtekenen, wellicht nog een jaar spelen en gratis de deur uit lopen of aan het eind van dit seizoen voor een laag bedrag de deur uit lopen. Raiola en hij gaan PSV echt niet aan een toptransfer helpen. Stank voor dank noemen we dat. En alles aan zichzelf te danken. Maar meneer gaat zijn best doen dus de vlag mag uit.
+1/-0

3 jaar geleden
Zo snel mogelijk verkopen deze Bakkalitje..... Gaar zijn best doen..... Ondankbare Hond.... En hij heeft geen moer mmee gemaakt dikke softy.... Zielig kut verhaal elke keer....
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje