Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil komst Joël Drommel deze week al afronden'

9 maart 2021 01:04 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"PSV wil komst Joël Drommel deze week al afronden"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat PSV deze week nog de komst van Joël Drommel hoopt af te ronden. De club meldde zich afgelopen weekend bij FC Twente voor de doelman. Drommel staat ook in de belangstelling van verschillende clubs in het buitenland, waaronder Red Bull Salzburg. Zelf wil hij echter de overstap maken naar een topclub in Nederland.

Drommel was ook in beeld bij Ajax, maar omdat André Onana het verschil niet kent tussen een paracetamol en een plaspil halen ze in Amsterdam voorlopig geen nieuwe doelman. FC Twente legde vorige week Lars Unnerstall al vast als vervanger.

Het Eindhovens Dagblad voegt er aan toe dat het aannemelijk is dat PSV een bod rond de 3 miljoen euro heeft uitgebracht. Dat bod zou bovendien enkele variabelen bevatten.




Discussieer mee op de forums


Tags

drommel afronden twente nederland onana paracetamol plaspil salzburg telegraaf unnerstall variabelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Mooi nieuws. Heeft zich afgelopen seizoenen geweldig ontwikkeld en is in de Eredivisie de beste Nederlandse keeper. Zit met z'n 24 jaar ook nog veel rek in.

Altijd handig die pillenboer uit Kameroen. Kan PSV nu optimaal van profiteren.
+3/-0

3 jaar geleden
Goed om te lezen. Met dank aan die dopekop :D
+2/-0

 
3 jaar geleden
Haha zeker goed nieuws ! Onana heeft promotie dik verdiend . Hij is nu de nieuwe dwerg uit sneeuwwitje. Dopey 😇😂
+1/-0

3 jaar geleden
Met alle respect maar als de bedragen kloppen dan is Twente de grote winnaar van deze deal. €3 miljoen voor iemand met nog een 1-jarig contract? Ik neem aan dat de zogenaamde 'cash-out' beduidend minder is en dat er flinke bonussen inzitten zoals mogelijk kampioenschap etc?
+4/-0

 
3 jaar geleden
Dat zijn contract nog maar een jaartje doorloopt maakt in principe weinig uit. Het is niet zo dat Twente zorgen hoeft te maken dat hij gratis de deur uit loopt.

Daarnaast is dit misschien wel het enige Nederlandse keeperstalent rond die leeftijd op dit moment. De spoeling is bijzonder dun. Verrips, Paes, Van Osch, Scherpen, etc. dat is toch allemaal een trapje lager. Het zou me verbazen als dit niet de keeper van Nederland wordt.
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Mij dus niet, dan moet hij naar Amsterdam als hij in Oranje wil. Speelt hij daar 1 helft in jong Ajax dan is het al zover. Zie de belachelijke selectie van Stekelenburg...
+2/-1

 
3 jaar geleden
Het erge is dat dit nog klopt ook. De keeper van Oranje moet gewoon een Ajacied zijn zodra dat een NL-er is, dat is al in de tijd van Van Beveren begonnen en nooit meer goed gekomen.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Zoiets heet goed onderhandelen vanuit Twente welteverstaan. Het daadwerkelijke bedrag weten we toch niet.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Goh, JdJ is bezig weer een k.tdeal te maken. Dat ze hem nog niet op straat gegooid hebben bij PSV. Die Drommel kan er geen drol van en zal nooit nog iets opleveren. In Enschede liggen ze in een deuk, wat een domoren daar in Eindhoven.
+1/-10

 
3 jaar geleden
Beter lezen en niet zo kinderachtig doen Pierre. Wat waren die Hendrix en Zoet spotgoedkoop dan heh, vind je ook niet?
+3/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik kan heel goed lezen. Drommel is 24 jaar en wordt gezien als een doelman met groeipotentie. Waar haal je voor 3 miljoen zo'n doelman? Maar.... Twente is de grote winnaar van deze deal, en PSV niet. Wat dit met Hendrix en Zoet te maken heeft ontgaat me.
+2/-4

 
3 jaar geleden
Ik vind dat Twente een slimme deal doet door Lars gratis binnen te halen en een mooi bedrag te cashen voor Drommel. PSV verkoopt Hendrix en Zoet voor 3 rollen King terwijl beiden bakken ervaring hebben (wel een iets korter contract) en zou dan €3-4 miljoen voor Drommel betalen? Ik geloof dat bedrag dus niet en verwacht dat een relatief groot gedeelte in een variabele component is ingebouwd. En ja, ik vind dat John de Jong nog heel veel te bewijzen heeft. Tot nu toe zie ik weinig indrukwekkends maar op die positie heb je tijd nodig.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Dus Twente is de grote winnaar. Dan zal PSV wel de verliezer zijn.
+1/-3

 
3 jaar geleden
@Pvh: dat zijn jouw woorden. We gaan het zien.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Jullie weten dat Twente een optie heeft om het contract van Drommel met twee jaar te verlengen? Dat wat Hendrix en Zoet niet hadden. Dus die 3-4 miljoen is zo gek nog niet volgens mij?
+1/-0

 
3 jaar geleden
De 2 jaar die je noemt klopt niet. Het is voor 1 jaar. Hendrix had nog een contract voor een half jaar, Zoet voor 1 jaar.
+1/-0

3 jaar geleden
He he gaan ze snel door pakken ,voor dat een ander er mee van door gaat en dan spijt hebben met wachten,...
+2/-0

3 jaar geleden
We gaan er dus kwalitatief flink achteruit en moeten nog een bak met geld bijleggen ook.

Ik sta niet direct op de banken.

Ik snap dat Drommel gezien zijn leeftijd en geschiedenis de potentie heeft om nog beter te worden, maar of het goed genoeg is..
+4/-0

3 jaar geleden
Matige doelman zonder uitstraling.

Had ik persoonlijk liever Unnerstall gehouden. Staat tenminste wél een kerel in het doel én houdt ballen tegen. Geen onbelangrijk onderdeel van het keepersvak.

Daarnaast aanwijsbaar goedkoper zodat je dure geld had kunnen aanwenden voor het centrum van de verdediging en back-up backs.

Maar helaas, gepasseerd station. Zoveelste geval van kapitaalvernietiging.
+5/-0

Had Twente niet een optie op eenzijdig verlenging ?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Twente gaat zijn contract verlengen waardoor er een transfersom betaald dient te worden.
+1/-0

3 jaar geleden
Mvogo out, Drommel in. Anders zou ik het niet begrijpen wanneer je miljoenen investeert in een nieuwe keeper.
Ik zou ook graag van Aanholt terug zien keren bij PSV. Transfervrij en helaas te vroeg vertrokken bij de club. Dumfries vertrekt toch. Max kan ook rechts spelen toch? Of goed verkopen om door te selecteren. Je moet er niet aan denken dat die gozer straks voor Ajax speelt...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Kan jij aub de plek van JDJ overnemen? Gelukkig kunnen we volgend jaar wel echt gaan genieten van Lars maar helaas wel bij Twente. Drommel is geen (veel) betere ballenstopper, maar wat hij wel echt goed doet is zijn snelle spelhervatting en uittrap. Hopelijk gaat de keeperstrainer dit niet kapot maken, want Zoet en Mvogo deden dit beiden verrassend vaak (bal bij zich houden en rust gebaren).
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Max op rechts. Letterlijk het laatste, maar dan ook echt het allerlaatste wat je moet doen is een stijf linksbenige linksback op rechtsback zetten haha. Dat is garantie voor drama, en dat weet eerlijk gezegd iedereen die meer dan 10 voetbalwedstrijden in zijn leven heeft gezien.

Teze op rechtsback, en een sterke, leidende cv halen voor op rcv. Dit zou ik doen als ik JDJ was.

Of was dat van Max op rechts sarcastisch? In dat geval sorry.
+3/-0

3 jaar geleden
Wat een beleid, een onzeker keeper in de goal een onzekere keeper aantrekken en de beste keeper laten lopen voor nada.

Echt ben zo klaar met John de Jong, haal stan Valcx maar terug van vvv.
Die heeft tenminste een netwerk.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja, want met Stan Valckx willen opeens alle goede voetballers uit de hele wereld wel voor PSV voetballen.

Nee hè?
+3/-0

3 jaar geleden
Vind het in ieder geval een prima 2e keeper.
Maar als Mvogo weg gaat, aub wel een echte keeper halen
Totaal geen niveau cl..
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Vraag me af of dit slim is zo vlak voor de belangrijke wedstrijden tegen Feyenoord en AZ die Mvogo nog wel even moet keepen. Kan me niet voorstellen dat al deze berichten geen invloed op hem hebben. Niet echt fijn om te weten dat men je niet goed genoeg vindt. En een doelman met minder zelfvertrouwen... Kan natuurlijk ook andersom werken, dat hij nu getergd de pannen van het dak gaat keepen. Ben niet tegen de komst van Drommel (ook niet voor, was tevreden met Unnerstall) maar of het moment nu handig is ....
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Whaha.. serieus?

Mvogo wint de strijd met Unnerstall en zou nu van slag raken van de komst van Drommel?
Het is ook verschrikkelijk natuurlijk dat PSV, net als de rest van de wereld, volgend seizoen 3 keepers in de selectie wil hebben.

Als Mvogo hier serieus van zou gaan bibberen dan is hij een zachtgekookt ei met serieuze issues en niet geschikt voor professioneel voetbal.
+1/-0

 
En Lars is er nog altijd, of lap je die maar aan je Lars?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage