Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV op weg naar fitte selectie

10 maart 2021 22:27 - ED
Foto: Pro Shots

PSV op weg naar fitte selectie; image source: Pro Shots

PSV lijkt op weg naar een vrijwel volledig fitte selectie, in aanloop naar de belangrijke Eredivisie-wedstrijd PSV-Feyenoord. Het Eindhovens Dagblad meldt dat zowel Cody Gakpo als Pablo Rosario vandaag weer meededen bij de groepstraining van de club. Beide spelers zullen zondag naar verwachting weer deel uit kunnen maken van de wedstrijdselectie. Hetzelfde geldt voor Boscagli, die met een ernstige blessure leek uit te vallen tegen Fortuna, maar enkel kramp bleek te hebben gehad.

Meer op ED




Tags

boscagli cody eredivisie feyenoord fortuna gakpo groepstraining kramp meededen rosario

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
3 jaar geleden
Neuh.. niet per se.

Tenzij jij nog toevoeging wil.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nijhuis fluit en Feyenoord op bezoek. 🤯
+1/-0

3 jaar geleden
Romero ook weer erbij? Volgens mij ontbreken er nog een aantal tot en met het einde van het seizoen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Idd Mauro & Romero, met name die laatste lijkt wel haast vergeten.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat geldt ook voor Richie Ledesma. Met die jongen had ik misschien nog wel het meest te doen. Zag er zo naar uit, die blessure...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Klopt ja. Jonge speler die toen net, samen met Soto van Telstar, aan het doorbreken was bij Team USA.

Erg sneu idd. Over hem hoor je momenteel ook helemaal niets (meer). Maar PSV heeft een vrijwel compleet fitte selectie... tja.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Haha ja vaag hoor. Ik ben ook op weg om miljonair te worden, maar geen flauw idee of en wanneer dat ooit gaat lukken.
+6/-0

3 jaar geleden
Goed bericht. Helaas zijn de prijzen verdeeld. Feyenoord verslaan en uit bij AZ minimaal gelijk spelen en we worden 2e. Voor wat dat waard is.
+3/-0

3 jaar geleden
Tijd voor een potje mannelijk voetbal dan waarbij alles mag zonder dat je kaarten krijgt terwijl je in andere wedstrijden wel makkelijk kaarten krijgt met schorsingen e.d. die van invloed zijn op het verloop van de competitie... maar verder zijn scheidsrechters gelukkig erg onafhankelijk en onpartijdig en oefenenen ze geen invloed uit op wedstrijden... zou Bas maandag avond al gereserveerd in z’n agenda hebben dat hij naar Hilversum moet om lachend uitleg te geven over al die rare keuzes...
+5/-0

3 jaar geleden
Goed nieuws. Ik ben toch wel heel erg benieuwd naar de werkelijke potentie van deze selectie. Met nog 9 wedstrijden te gaan kunnen we eindelijk beginnen met het inslijpen van het Schmidt strijdplan. Feyenoord winnen ben je verplicht AZ minimaal een puntje maar liever 3 en we hebben een prima seizoen gedraaid. 2x verlies en het wordt nog lastig.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Als je een paar voorbeelden wil hebben hoe Schmidt PSV graag ziet spelen, moet je eens kijken naar wat er vooraf gaat aan de 2-0 van afgelopen zondag en aan de kans van Malen kort daarna als hij alleen op de keeper afgaat, klassieke voorbeelden van gegenpressing. Als we dat toch eens een hele wedstrijd voor mekaar krijgen...
+4/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Heel leuk die fitte selectie, maar wel 2 maanden te laat. Het idiote sparen in de eerste seizoenshelft heeft helemaal niks opgeleverd. Sterker nog, het heeft punten gekost.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ach stel voor dat het beter was gegaan. dan hadden we vanavond weer naar die klote Europaleague moeten kijken en misschien nog wel een halve finale KNVB beker. Nu kunnen we ons lekker focussen op de 2e plaats.😒
+2/-1

 
3 jaar geleden
Schandalige miskleun idd. Ik denk dat PSV met normale manier van spelen, desnoods gedoseerd forechecken zoals IFK Göteborg in de eighties, gewoon kampioen was geworden. Doodzonde! Dat moet anders volgend seizoen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat is nog het erge. Als we nu ECHT tekort komen, maar volgens mij zit het er gewoon wel in.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Sorry hoor, maar op het middenveld kwamen we voornamelijk door de blessures gewoon echt heel veel te kort. Vergelijk het aantal gescoorde goals en assist van Götze, Gakpo en Madueke eens met die van Mauro, Thomas en Ihattaren. De laatst genoemde hebben de afgelopen maanden toch echt het meest moeten spelen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Je weet toch dat mensen denken dat trainers wonderen kunnen verrichten. Thomas laten renderen als Gotze. Mauro als Madueke en Gakpo.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Of een kampioenschap erin zat weet ik niet. Maar we hadden in ieder geval veel dichter bij Ajax kunnen staan. Al moet natuurlijk de kanttekening gemaakt worden dat de arbitrage ons in 2021 flink tegen gezeten heeft en Ajax flink mee. Een ronde verder in de Europa League had wel gemoeten. In de beker zijn we uitgeschakeld door Ajax, dus daar hadden we ook niet veel meer van kunnen verwachten. Als achteraf de balans wordt opgemaakt en we zijn tweede geworden, met overwintering in EL en uitschakeling in de beker door Ajax, dan zijn de resultaten zo slecht nog niet. Toch heb je het gevoel dat er meer mogelijk was.
+3/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage