Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV persoonlijk akkoord met Drommel

12 maart 2021 12:34 - ED
Foto: Pro Shots

PSV persoonlijk akkoord met Drommel; image source: Pro Shots

Diverse media melden dat PSV een persoonlijk akkoord heeft bereikt met FC Twente doelman Joël Drommel over een langdurig contract bij PSV. De volgende stappen zijn een medische keuring en uiteraard overeenstemming met de club FC Twente. Naar verluidt moet de doelman ongeveer 3 tot 4 miljoen euro kosten aan transfersom. Het bedrag is relatief beperkt, omdat er sprake is van nog maar één jaar contract in Enschede.

FC Twente was de eerste profclub van Drommel, die vanaf 2014 instroomde via Jong FC Twente, destijds in de eerste divisie. Vanaf seizoen 2015/16 pakte de nu 24-jarige lange doelman uit Bussum zijn eerste wedstrijden mee in het eerste. Hij maakte de degradatie en daarop volgende promotie met de Tukkers mee. In 2014 was Drommel ondertussen gedebuteerd voor Oranje O19 en in maart 2017 volgde Jong Oranje. Omdat hij bij een wedstrijd van Jong Oranje in 2018 liever niet mee ging als derde doelman maar een competitiewedstrijd wilde keepen voor FC Twente is hij destijds nog een wedstrijd geschorst geweest door de KNVB en sindsdien niet meer opgeroepen. In 2020 is hij bij afwezigheid van enkele ervaren keepers voor het eerst opgeroepen voor het grote Oranje.

Meer op ED




Discussieer mee op de forums


Tags

drommel twente oranje jong bussum degradatie enschede keuring knvb promotie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
3...2...1... Marc Netto coming in
+1/-0

3 jaar geleden
'Het bedrag is relatief beperkt'?? Ik vind minimaal 3 miljoen voor een keeper met nog een contract van één jaar een behoorlijk bedrag. Ik denk wel dat het een erg goeie keeper is / kan gaan worden maar 3 miljoen vind ik niet 'relatief beperkt'.
+3/-0

Mazel Twente, dat we Lars zo laten gaan verbaasd mij echt, snap er geen Drolmer van.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wat jij wilt horen:

JdJ: Lars, je moet echt blijven bij PSV met dit voorstel.
LU: John, ik wil spelen en met Mvogo boven me kom ik niet aan spelen toe, dus ik ga.
JdJ: Lars, je komt echt aan spelen toe, hoewel ik die garantie niet kan geven.
LU: John, bespaar je alle moeite, want ik kom toch niet aan spelen toe bij PSV!
JdJ: Lars, blij aub. Hier nog half miljoen erbij.
LU: John, bespaar je alle moeite, want ik kom toch niet aan spelen toe bij PSV!
JdJ: Ene por siempre vencedores wil dat jij blijft, dus moet je blijven, nog een half miljoen erbij!
LU: John, bespaar je alle moeite, want ik kom toch niet aan spelen toe bij PSV!
+3/-0

 
Ik begrijp alle reacties, maar als Drommel de concurrentie aandurft moet er toch wel een grondig reden zijn dat Lars dat niet aangaat? Of heeft de trainer het hem al duidelijk gemaakt? PSV heeft in het verleden een batterij keepers hier en daar gestalt gehad waarvan er geen een het heeft gehaald.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Lars is 30 jaar en einde contract. Kan dichtbij zijn geboorteplaats Ibbenbüren (waar hij een huis bouwt) een ‘laatste’ contract tekenen en 1e keeper worden bij een mooie volksclub. Ik vind dat echt heel begrijpelijk Por. Drommel heeft nog een heel voetbal leven voor zich, kan naar een topclub en weet dat Mvogo nog een ‘contract’ van Max 1 jaar heeft. Voor het zelfde geld sturen ze hem terug naar Red Bull. Is toch allemaal heel begrijpelijk. Zie wat er in het verleden gebeurde met Jurjus en Ruiter. Die konden ook de stap naar een topclub maken.
+1/-0

 
Allemaal begrijpelijk, ik ben er al uit.
+1/-0

 
 
3 jaar geleden (gewijzigd)
It needs two to tango Por. Volgens mij las ik dat Lars nu lekker dichtbij zijn nieuwe huis als e keeper kan gaan ballen. Ik snap zijn keuze dan wel. Twente wordt er volgens mij niet slechter op en krijgt flink wat geld toe.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Takes, takes Tony, maar dat wist je al😉😁
+1/-0

3 jaar geleden
Ik ben zeer benieuwd!, zijn uittrap is wel een extra pluspunt dat die meeneemt.
+1/-0

3 jaar geleden
Vind hem al meer solide dan Mvogo. Die oogt echt te vaak onzeker. Benieuwd hoe dat zondag is.
Maar zie hem meer als tweede keeper, maar laat hem maar strijden om eerste keeper.

Toch mooi om Ajax te hebben afgetroefd in deze
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk niet dat PSV ajax hierin heeft afgetroefd. Ajax kan als het moet, zonder problemen meer betalen, wellicht heeft ajax geen interesse. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat het al langer loopt en dat de 'ruil' Unnerstall Drommel in één pakket samenvalt. Drommel is 6 jaar jonger, zit in een stijgende lijn(hopelijk blijft dat zo) en is dus voor PSV voor de korte-middellange termijn een interessante keuze en Unnerstall weet praktisch zeker dat hij de komende jaren 1e doelman zal zijn. Lijkt me een win-win situatie voor spelers en clubs, iedereen blij. Durf er wel een Châteauneuf-du-Pape op te zetten dat Mvogo weer Duits moet spreken binnenkort.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat denk ik ook, ergens zal die Schmidt ook gezien hebben dat Mvogo toch niet heeft overtuigd.
Drommels goede doelman die Joël, kan ook goede mee voetballen, is grootste keepers talent in Nederland en al redelijk ervaren ook, dus ik heb hier wel vertrouwen in, 3 mln lijkt me wel ruim aan de maat voor 1 jaar contract in deze tijd...
+1/-1

 
3 jaar geleden
De beste optie volgens mij was Unnerstall houden en Mvogo weg jagen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wegjagen lijkt me respectloos Mino, waarom zou je dat willen doen?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Jep.... De 4 miljoen is nog niet overgemaakt toch ? ;)
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje