Transparent
Inloggen
Sluiten

Memorabele wedstrijden tegen Feyenoord

13 maart 2021 00:22

Voor PSV staat zondag weer een topper op het programma, want dan wacht de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. In de strijd om de tweede plaats kan een flinke slag geslagen worden, aangezien Feyenoord op de vijfde plaats staat met een achterstand van acht punten.

PSV - Feyenoord heeft al enkele memorabele wedstrijden opgeleverd. In het seizoen 1996/1997 werd met 7-2 gewonnen, ondanks een vroege 0-1 achterstand. De 4-3 zullen veel supporters ook nog kunnen herinneren met drie treffers van Luuk de Jong en uiteindelijk de winnende van Memphis Depay diep in blessuretijd. De meest memorabele editie vond echter in 2010 plaats toen met liefst 10-0 werd gewonnen.

Voor Dick Advocaat wordt het zondag een bijzonder weerzien, want hij was over twee periodes hoofdtrainer van PSV. In 1996 won hij de KNVB Beker, terwijl een jaar later de landstitel werd behaald. Pablo Rosario speelde een korte periode in de jeugdopleiding van Feyenoord.




Discussieer mee op de forums


Tags

feyenoord memorabele advocaat depay editie jong knvb landstitel rosario topper weerzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage