Transparent
Inloggen
Sluiten

'FC Twente wil ruim 6 miljoen euro voor Joël Drommel'

18 maart 2021 07:41 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"FC Twente wil ruim 6 miljoen euro voor Joël Drommel"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat er een groot verschil zit tussen PSV en FC Twente over de transfersom voor Joël Drommel. De Tukkers zouden liefst ruim 6 miljoen euro voor de doelman willen hebben, wat voor PSV onbespreekbaar is. De zaakwaarnemer van de doelman had vanuit FC Twente nog een indicatie gekregen dat Drommel voor 3 á 4 miljoen euro mocht vertrekken. PSV bood uiteindelijk flink richting de 3,5 miljoen euro.

PSV reageerde vorige week dan ook onthust toen het de daadwerkelijke vraagprijs kreeg te horen. Binnen de club wordt er vanuit gegaan dat FC Twente hoopt dat ook Ajax zich nog zal melden voor Drommel. Een transfersom van 6 miljoen euro is voor PSV onbespreekbaar. Naar verwachting zou de club het hooguit nog een paar weken willen aanzien en misschien 4 miljoen euro met bonussen willen betalen. Anders kan er een streep gezet worden door de komst van Drommel.

FC Twente zou zichzelf daarmee ook direct met een probleem opzadelen. Het legde Lars Unnerstall al vast met een topsalaris als vervanger van Drommel.

De Telegraaf voegt daaraan toe dat FC Twente bovendien ook een doorverkooppercentage verlangt. Het hoopt dat andere clubs zich ook gaan melden. Drommel heeft intern echter al laten weten niet naar het buitenland te willen vertrekken, terwijl Ajax op dit moment geen concrete plannen voor hem heeft.




Discussieer mee op de forums


Tags

drommel twente onthust opzadelen telegraaf topsalaris unnerstall

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Nooit 6 miljoen betalen. Dan liever nog een jaar door met Mvogo en volgend jaar opnieuw bekijken wat de opties zijn.
+4/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Inderdaad! Eerder werd gezegd dat Twente in de driving seat zat, maar PSV hóeft helemaal niet aangezien ze nog Mvogo voor een jaar hebben. Gaat Twente gokken op een ontevreden speler? Ze hopen dat Ajax wellicht nog komt, maar dat valt ook allemaal nog te bezien aangezien dat weer afhangt van Onana's schorsing en een eventuele contractverlenging. Daarnaast gaat Ajax ondanks hun banksaldo ook nooit 6 miljoen voor een keeper met 1 jaar contract betalen.

Prima als Twente hem niet wil verkopen, dan niet.

Edit: volgens de Telegraaf (voor wat dat waard is), is het bedrag zelfs 6.5 Miljoen mét een doorverkooppercentage. Die zijn echt de weg kwijt als dat klopt.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Alleen met Mvogo op doel ga je dus geen kampioen worden. Dat is mij wel duidelijk.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik vind ook dat PSV een betere goalie na moet streven dan Mvogo, maar in deze onderhandelingssituatie is Mvogo nog altijd 'gewoon' aanwezig bij PSV komend jaar. Als PSV nu geen enkele keeper meer had was de situatie wel wat nijpender dan nu. Fc Twente zal komende maanden iets moeten door het aantrekken van Unnerstall, PSV hoeft op dit moment echter niets.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik vond het ook geen sterke zet met Unnerstall. Nooit oude schoenen weggooien totdat je nieuwe hebt. Zelfs al heb je een paar geleend (in dit geval). Ik zeg daarmee niet dat Unnerstall een topkeeper is, maar met hem als, eerste, doelman had ik het wel aangedurfd.
+1/-0

3 jaar geleden
Lekker laten gaan.. veul te duur.
+2/-0

3 jaar geleden
Dat Jantje Streuer lekker de vin.etering krijgt met zijn gegok op Ajax. Wij zijn PSV: topclub met dito scouting. Het vinden van een keeper lijkt me veel eenvoudiger dan het vinden van een scorende middenvelder en een beer van een centrale verdediger. Bewaar daar je poen aub voor John de Jong.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Daaaaaag meneer streuer, vond 4 miljoen al veel voor deze keeper.
Poot stijf houden PSV, het is graag of niet! Anders Mvogo maar houden en of doorschakelen.
+3/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ja daaaag! Lachwekkend dit.
Beter gaat ie naar Amsterdam. Een speler die liever dat shirt draagt wil ik niet eens in het onze zien.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Ik heb nergens gezien dat hij liever naar Ajax gaat? Dan ga je toch niet met PSV akkoord over een 5 jarig contract?
Lijkt mij dat meneertje streuer wacht op de Ajax miljoenen.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Hij wil alleen naar PSV omdat ajax niet doorzet. Anders had hij het wel geweten.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Diep in zijn hart was ie liever ook naar Ajax gegaan denk ik. Ik hoor hem nog THE KING roepen na hun wedstrijd in de arena tegen Onana terwijl Drommel geïnterviewd werd. Dat zei mij wel genoeg.
+2/-0

3 jaar geleden
6 miljoen is veel teveel...voor Drommel.
Twente denkt zeker dat wij de clubschuld voor ze willen aflossen.

Gewoon nu laten tekenen en dan volgend jaar transfervrij naar PSV komen.
+3/-0

3 jaar geleden
Ik vind 3 al hoog in de boom voor een keeper die alles nog moet bewijzen.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Idd. Nog niet veel laten zien. Oh ja een hoop gepruts vorig seizoen waardoor hij op de bank belandde
+2/-0

3 jaar geleden
Zou denken dat psv het iets beter had kunnen regelen met unnersral en hem officieel in een deal te betrekken.

Ook kan toch niet zo zijn dat psv nu pas hoort wat de prijs is ...
+3/-1

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens. Je krijgt steeds meer de indruk dat het technisch management van PSV te soft is om zich zakelijk op te stellen.
+2/-0

 
Zelf zie ik het niet zo zitten met Drommel, maar mij lijkt 2milj en de kans zich bij PSV te mogen ontwikkelen of Streuer pesten een jaar banken en gratis de deur uit lopen zou ook kunnen, zal wel geintimideerd worden op een of ander manier, want zo'n figuur lijkt mij die gladde Streuer wel.
+1/-0

 
Wat een onzin weer. Wat had PSV dan moeten doen? Zijn contract verlengen? Dat is inderdaad ook precies wat de club wilde. Als Unnerstall dat vervolgens zelf niet wil wordt het wel lastig.
+1/-0

 
3 jaar geleden
PSV (lees: Schmidt) had Unnerstall iig een eerlijke kans op een basisplaats kunnen geven. Mvogo heeft er ook genoeg gehad en te vaak geblunderd.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wat had PSV dan kunnen doen? Lars is komende zomer een vrij man en daarom vrij om te gaan en staan waar hij wil.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik mag toch ECHT hopen dat we dát absurde bedrag niet gaan betalen...
+2/-0

Je zal hier en daar horen zeggen dat het hun goed recht is en dat PSV of te goedgelovig of dom heeft gehandeld, maar persoonlijk denk ik dat de heer Streuer aan een acute aanval van grootheidswaanzin lijdt.
+1/-0

3 jaar geleden
Veel te duur ,gauw veder kijken.Wij gaan Fc Twente niet door deze tijd helpen..
+1/-0

3 jaar geleden
Veel te veel geld voor deze keeper. Zie echter wel graag Mvogo ook vertrekken. Is geen puntenpakker gebleken. Mooi dat de dames gisteren wel hun topper hebben gewonnen. Ze hebben nog een lange weg te gaan, maar hopelijk kunnen ze zich revancheren voor de gemiste bijna zekere titel van vorig jaar. Jammer dat hier geen aandacht aan wordt besteed op het netwerk, De damesafdeling is gewoon uitstekend bezig.
+2/-0

3 jaar geleden
Bij FCT hopen ze dat PSV en ajax tegen elkaar op gaan bieden en zo de prijs gaan opdrijven. Zeker niet in meegaan als PSV zijnde.

Verder heeft Drommel aangegeven dat als ajax hem wil hebben, hij niet lang hoeft na te denken. Volgens hem is ajax is een hele mooie club en hij komt daar ook nog eens uit de buurt.
Laat maar lopen.....
+3/-0

 
3 jaar geleden
Dat laatste klopt inderdaad. Maar als je zijn interviews hoort lijkt het alsof hij uit een ver land komt. Net als Ramselaar een heel raar accent.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Precies. Hij gaat ook liever naar ajax.
+1/-0

3 jaar geleden
Inmiddels dus alweer achterhaald nieuws dus.

Jammer van dit oeverloze gesteggel, had ook een melding kunnen komen over de 2-1 overwinning van de PSV-vrouwen tegen die van Ajax. Maar dat schijnt er hier helemaal niet toe te doen. Seksisme?
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage