Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Het is een repeterend verhaal'

21 maart 2021 16:57

In gesprek met ESPN gaf Denzel Dumfries aan vooral te balen over de manier waarop PSV verloor. "Het was verschrikkelijk onnodig. Zij schieten in de eerste helft één keer op doel en wij hebben genoeg kansen om het af te maken. Ook nog een goal die wordt afgekeurd", aldus Dumfries. "Maar goed, het is een repeterend verhaal. We mogen niet in excuses praten op dit moment, want op een gegeven moment is het aan ons om dit soort wedstrijden te winnen."

In de tweede helft kwam PSV zwak voor de dag. "Er was weinig beweging aan de bal. Gewoon onvoldoende, zwaar onvoldoende vanuit onze kant", zo gaf hij aan. "Dit mag niet gebeuren, maar achteraf is het zuur. In de wedstrijd moeten we het doen, maar het is zuur dat we het weer niet laten zien."

PSV moet nog vol aan de bak om de voorronde van de Champions League te halen. "Die tweede plek is voor ons cruciaal", zei hij daarover. "We hebben nog zeven wedstrijden om te laten zien dat wij het verdienen om op de tweede plaats te eindigen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we onze rug blijven rechten."




Tags

dumfries repeterend zuur espn voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage