Transparent
Inloggen
Sluiten

Nick Viergever: 'We hebben het laten liggen'

21 maart 2021 17:20

In gesprek met ESPN gaf Nick Viergever aan teleurgesteld te zijn na het duel tegen AZ. "Dit was een belangrijke wedstrijd op papier en wij hebben het laten liggen", aldus Viergever.

De verdediger was het eens met de opmerking dat de passie bij PSV weg leek na rust. "De tweede helft was een stuk minder ja", zo gaf hij aan. "In de eerste helft kom je vroeg achter, maar pakken we het op en zaten we op zich goed in de wedstrijd. Je moet alleen wel een goal maken."

Viergever gaf aan persoonlijk een lastig seizoen te kennen. "Ik raakte in de voorbereiding al vroeg geblesseerd en miste eigenlijk de hele voorbereiding. Daarna een tijd op de bank gezeten en ook nog corona. Dat speelde allemaal mee", zei hij daarover. "Er kwam daarna nog een blessure overheen, terwijl ik hiervoor eigenlijk nooit geblesseerd ben geweest. Na de tweede blessure moest ik er opeens staan. Daar moet je dan ook niet over klagen. Je moet dan gewoon je ding doen. Sindsdien heb ik alles wel eigenlijk gespeeld."




Tags

viergever corona espn klagen passie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje