Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Dit is het enige antwoord dat Mohamed Ihattaren kon geven'

4 april 2021 16:33

In gesprek met ESPN gaf Denzel Dumfries aan erg blij te zijn voor Mohamed Ihattaren, die op schitterende wijze de eindstand bepaalde. "Het was een prachtige goal. Hij komt goed naar binnen en dan komt hij in zijn kwaliteiten. Dat is fantastisch voor hem", aldus Dumfries. "Het was bij hem een stukje emotie en frustratie. Hij is een ontzettend goede voetballer en wil altijd spelen. Hij is op dit moment heel goed bezig. Op de trainingen laat hij het ook zien en zo zie je dat hij van waarde is."

De aanvoerder begrijpt dat het bij Ihattaren knaagt dat hij weinig minuten krijgt. "Maar dit is het enige antwoord en dat doet hij fantastisch. Het is mooi dat hij zijn kwaliteiten laat zien aan de rest", zo gaf hij aan. "Hij weet natuurlijk ook wat zijn kwaliteiten zijn en wil het maximale uit zijn carrière halen. Op dit moment komt hij niet genoeg aan spelen toe. Dat is voor hem logisch, maar dit is het enige antwoord wat hij kan geven en dat doet hij goed."

Zelf kwam Denzel Dumfries ook weer aan scoren toe. "Het werd wel weer eens tijd. Het is heel lang geleden dat ik gescoord had", zei hij daarover. "Het is niet het belangrijkste, maar het is fijn dat ik kan bijdragen aan de winst vandaag."




Tags

dumfries ihattaren espn knaagt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje