Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We zijn blij dat we deze wedstrijd gewonnen hebben'

4 april 2021 17:40

In gesprek met ESPN gaf Roger Schmidt aan met een redelijk goed gevoel terug te kijken op de wedstrijd. "Het was een lastige wedstrijd. Het is nooit makkelijk om tegen Heracles te spelen, omdat ze heel gedisciplineerd spelen en veel rennen", aldus Schmidt. "Het was belangrijk dat we goed begonnen aan de wedstrijd. We scoorden twee vroege doelpunten. We hadden al eerder een derde goal moeten maken. Dan zou het een stuk makkelijker zijn geworden. Uiteindelijk viel die goal alsnog in de laatste minuut, dus we zijn blij dat we deze wedstrijd gewonnen hebben."

In de rust werd nog aangegeven dat er gestreden moest worden om zoveel mogelijk doelpunten te maken. "Misschien kan het doelsaldo belangrijk worden dit seizoen. We hebben het geprobeerd, maar we misten een paar keer het moment", zo gaf hij aan. "De laatste pass was een paar keer niet goed. Cody kreeg nog een hele grote kans en uiteindelijk viel hij alsnog, dus ik ben blij."

Schmidt was erg te spreken over het spel van Olivier Boscagli. "Hij heeft al een paar keer laten zien dat hij ook op deze positie op een goede manier kan invullen", zei hij daarover. "Hij is een heel complete speler. Hij heeft altijd een goed idee aan de bal. Hij ziet altijd alles en heeft een goed overzicht op het veld. Technisch is hij in staat om iedere bal te spelen. Dat hij twee assists geeft is dan ook geen toeval. Dat is omdat hij een heel goede speler is."

De trainer werd ook gevraagd naar de ontlading van Mohamed Ihattaren na zijn treffer. "Ik heb het zelf niet gezien, omdat ik op de bank zat", reageerde hij daarop. "Ik ben blij dat hij een heel mooie goal heeft gemaakt. Hopelijk geeft hem dit zelfvertrouwen en kan hij hierop voortborduren."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger boscagli cody espn gedisciplineerd heracles ihattaren voortborduren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage