Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV weer aan kop van vierde periode na winst tegen MVV

5 april 2021 16:27
Foto: Pro Shots

Jong PSV weer aan kop van vierde periode na winst tegen MVV; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft de koppositie in de vierde periode weer terug weten te pakken. Maandagmiddag wist de ploeg van Peter Uneken in eigen huis met 3-1 te winnen van MVV. Omdat Helmond Sport gelijk speelde tegen Jong Ajax staat Jong PSV op doelsaldo nu weer bovenaan. Vrijdagavond wacht alweer de volgende wedstrijd tegen FC Eindhoven.

Jong PSV pakte via Joël Piroe al snel de voorsprong en wist deze vrij eenvoudig lange tijd vast te houden. Na een klein uur spelen kwam MVV toch op gelijke hoogte toen het meer grip op de wedstrijd had gekregen. Jong PSV had over de hele wedstrijd gezien echter het betere van het spel en wist dit via treffers van Shurandy Sambo en Kristofer Kristinsson om te zetten in een terechte overwinning. MVV kreeg in de laatste minuut bovendien ook nog een rode kaart.

Opstelling Jong PSV: Müller, Sambo, Daverveld, Obispo (46' Vos), Oppegard, Rigo (82' Matuta), Kjolo, Antonisse (69' Thomas), Timan (86' Bakayoko), Piroe, Fofana (69' Kristinsson)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong kristinsson piroe sambo antonisse bakayoko daverveld fofana helmond kjolo kristofer matuta muller obispo oppegard rigo timan uneken vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Sluiten ze het seizoen misschien toch nog positief af te beginnen met winst aanstaande Vrijdag in de mini lichtstadderby. Sambo maakt dit seizoen alweer zijn vijfde doelpunt. In de voorbereiding op volgend seizoen een kans geven als opvolger van Dumfries.
+1/-0

3 jaar geleden
Ze gaan zowaar goed aan het einde van het seizoen. Wat geklommen op de ranglijst en nog kans op de periodetitel, die uiteindelijk voor JPSV alleen maar de eer op zou leveren. Zijn ook niet meer het slechtste Jong-team in de KKD.
+1/-0

 
Dat zijn ze sinds de tweede speelronde al niet meer
+1/-0

3 jaar geleden
Zo tegen het einde van het seizoen begint het toch wel te lopen bij Jong PSV. Als bepaald geen fan en juist wel criticaster moet ik zulks toch écht even beamen. Eerlijk is braaf.
+1/-0

3 jaar geleden
Speelt Saibari niet meer, of geblesseerd? Zie hem al een tijdje niet meer erbij staan, maar was wat mij betreft het grootste talent van JPSV.
+1/-0

 
Hij zat maandag voor het eerst weer bij de wedstrijdselectie na twee maanden uit de roulatie te zijn geweest
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage