Transparent
Inloggen
Sluiten

Commercieel directeur Frans Janssen: 'Hartstikke mooi dat het weer kan, maar compleet verrast'

6 april 2021 20:47 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Commercieel directeur Frans Janssen: "Hartstikke mooi dat het weer kan, maar compleet verrast"; image source: Pro Shots

Commercieel directeur Frans Janssen van PSV heeft tegenover het Eindhovens Dagblad aangegeven blij te zijn dat er tegen FC Groningen weer supporters in het Philips Stadion mogen zijn. De club was echter wel verrast door de mededeling vanuit de overheid. "Vooropgesteld, het is hartstikke mooi dat het weer kan. Alleen is er voorafgaand aan dit besluit geen enkel overleg met ons geweest, dus op dit moment is weinig te zeggen hoe we het gaan organiseren", aldus Janssen. "Daarop zijn we gewoon nog niet voorbereid, moet ik in alle eerlijkheid zeggen."

Tegen FC Groningen mogen 4.000 supporters aanwezig zijn in het stadion. "Wij werden vanmiddag compleet overvallen door het bericht", zo geeft Janssen aan. "We hebben bijvoorbeeld gelezen dat mensen maximaal 24 uur van tevoren getest moeten zijn, maar het is onduidelijk wie daarvoor nou verantwoordelijk is en wie daarop toeziet. Wordt dat de KNVB? Is het PSV zelf? Wie we van onze supporters kunnen uitnodigen, weet ik nog helemaal niet. We hebben 26.000 seizoenkaarthouders, die we allemaal enorm waarderen. Of er bijvoorbeeld bubbels zijn in het stadion weten we ook niet."

Het duel tegen de Groningers begint op 24 april om 20:00 uur, terwijl er op dit moment nog een avondklok van kracht is om 22:00 uur. "Het lijkt erop dat dit heel snel is besloten, waarbij de clubs nog niet geïnformeerd zijn", zegt de commercieel directeur daarover.

Meer op ED.nl
Tags

janssen groningen avondklok bubbels groningers knvb overheid overvallen tevoren toeziet vooropgesteld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
3 weken geleden
Waldorf? Of Statler? Wie ben jij?
Lekker negatief de hele tijd. Fijn toch dat er weer opties komen. Vind je het allemaal teveel gevraagd? Prima, gaat er lekker iemand anders toch!
Blijf jij nog lekker een jaartje thuis, kun je daarna weer alles doen zoals voor Corona.
+2/-1

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Ik ben het wel gedeeltelijk eens met @zondebok. Dat je toeschouwers weer toe wil laten is prima, maar geef dan ook een draaiboek hoe dat er dan zou moeten uitzien. Welke testeisen zijn er, wie ziet daar op toe, hoe sluitend is dat, wie gaat dat testen betalen, en moet de aanvangstijd van een wedstrijd verplaatst worden als toeschouwers binnen 15 minuten naar huis moeten racen om voor de avondklok thuis te zijn?? Wmb heel veel vragen met nog te weinig antwoorden.
+2/-0

 
3 weken geleden
Moet ik heel snel rijden whaha meestal 15 minuten lopen naar auto en dik uur rijden ...
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Helikopter charteren misschien? (die op de middenstip landt)
+1/-1

 
3 weken geleden
Wow.
Ik kan en mag het geen muppet show vinden, want dat is negatief en neigt naar wappie? Zoiets?

Het is toch belachelijk hoe dit allemaal opeens totaal out of the bleu de wereld in geslingerd is en clubs er opeens mee worden opgezadeld?
+2/-0

 
3 weken geleden
Foei, gemene geit, geen kritiek op de club!

Voor mij toch ook gauw 2,5 uur van poort tot deur. Hoe zit het dan met die vermaledijde avondklok?

Maar nogmaals, ik ben van mening dat ik niet in aanmerking kom aangezien ik dus al aanwezig was bij PSV-Emmen (lucky me!).
+1/-0

3 weken geleden
Echt de KNVB weer ,vreemd bericht en de clubs weten van niets...
+1/-0

 
3 weken geleden
Dit komt vanuit de overheid, niet vanuit de KNVB
+1/-0

2 weken geleden
Fijn voor PSV dat er weer publiek binnen mag en ze daarmee hoogstwaarschijnlijk van het hele issue met de seizoenskaarten af zijn.

Persoonlijk doet dit me niks. Ik gun iedereen zijn wedstrijd maar voor mij hoeft het niet op deze manier. Ik gun mijn plekje graag aan een ander. Hopelijk volgend seizoen volle stadions zonder maatregelen.
+2/-0

2 weken geleden
Vind het bizar dat deze man zich 'laat verrassen'!!?? Je weet toch dat er ooit weer publiek komt. In bepaalde kringen zeggen ze dan 'functie elders'.
+1/-0

 
2 weken geleden
Mijn god, wat een onzin :D

Clubs worden niet op de hoogte gebracht dat ze weer publiek mogen toelaten over drie weken (ondanks wat Gudde nu opeens wil beweren). Natuurlijk ben je dan verrast als je van het ene op het andere moment supporters toe mag laten.
+1/-0

 
2 weken geleden
Mijn god wat een onzin wat u zegt :)

Er moeten toch al gewoon plannen klaarliggen! Of een jaar liggen slapen? Overigens is dat laatste wel echt op zijn PSV's. Zie scouting en directie :)
+2/-2

 
2 weken geleden
Natuurlijk zijn die plannen er. Als je alleen nergens van op de hoogte wordt gehouden en vanuit het niets bericht krijgt dat je supporters mag toelaten ben je natuurlijk verrast. Dat je ook de scouting en directie hierbij haalt, slaat natuurlijk helemaal nergens op. Dat weet je zelf ook wel, maar alles om een beetje goedkoop te scoren natuurlijk
+1/-0

 
2 weken geleden
Dat laatste is inderdaad makkelijk inkoppen. Het lijkt vaak of de gehele club het hele jaar slaapt en dan op het laatste 5 paniek transfers... Heel vreemd beleid imo.

Anyways als club moet je niet continue liggen klagen. Zie Toon laatst weer bij ESPN. Men moet vooruit zien en regeren. Drivers seat! Het lijkt een rode draad helaas te zijn de laatste jaren sinds het vertrek van Brands. Zonde want het is in potentie zo'n prachtige club!
+2/-1

 
2 weken geleden
Zouden we ons niet af moeten vragen waarom het bij PSV steeds reageren is in plaats van ageren? Vroeger had onze directie, staf en scouting WEL een netwerk en waren we overal al van op de hoogte voordat er iets gecommuniceerd werd.

Dit is dus met name wat er fout gaat; wij wisten van niets.....nee, gek he!
+1/-0

 
2 weken geleden
Wat een onzin. Geldt dat dan voor alle clubs uit de Eredivisie die niet op de hoogte waren? Maar vooral weer lekker goedkoop proberen te scoren. Sneu
+1/-0

 
2 weken geleden
Laat ik het anders formuleren!

Het valt mij gewoon op dat PSV wel érg vaak achter de muziek aan loopt, terwijl wij vroeger dirigent waren!!
+1/-0

 
2 weken geleden
Nogmaals: alle clubs geven aan hier niet van op de hoogte te zijn geweest en zijn overvallen door het bericht van de overheid. Wat kun je nu de directie van PSV dan verwijten?
+1/-0

 
2 weken geleden
Wow :D Je wil het echt niet snappen he? :D
+2/-1

 
2 weken geleden
Graag inhoudelijk reageren wat u niet snapt? :)
+3/-1

2 weken geleden
Wat voor spelletje er gespeeld wordt, ik heb geen idee.

De besmettingen liggen hoger dan een maand of wat terug en toen kon er niets. Dat kan ik gewoon niet rijmen. De pot tegen Emmen (waar ik ook bij was, zonder test) was een bonus, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat er nu opeens volk binnen mag omdat dan door de clubs gezegd kan worden dat er dit seizoen publiek bij wedstrijden is geweest, waardoor de voorwaarden van de huidige SCC met een jaar ingekort worden. Ik snap alle economische belangen, maar richting de huidige SCC-houders mag PSV snel met duidelijkheid gaan komen wat mij betreft!
+1/-0

 
2 weken geleden
Daar zal het kabinet inderdaad aan gedacht hebben. Laten we weer beperkt publiek toestaan zodat de clubs geen/minder geld hoeven terug te betalen :denk
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy