Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV TV: De lichting van '99 | Een verhaal over Gakpo, Obispo & Teze, teamgenoten sinds de F-jes

7 april 2021 18:38 - PSV TV




Tags

gakpo jes obispo teze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Mooi filmpje, vooral die oude beelden met die kleine mannekes, mooie lichting; trots op!

Dit is uitvloeisel van de transitie die PSV heeft doorgemaakt - rond 2012 - van bijna alleen scouting cq koopclub, waar het een uitzondering was die doorbraak vanuit de jeugd naar het hoogste niveau (van Aerle, Zenden, Bauma, Afellay), naar opleidingsclub: noodzakelijk, maar ook knap gedaan; dat er maar veel mogen volgen
+1/-0

 
2 jaar geleden
Superleuke video. Het is een prachtige ontwikkeling die de JO heeft doorgemaakt. Buiten het feit dat je eigen jeugd steeds meer terugziet in PSV1, wat echt heel leuk is, gaat de JO dus ook veel geld genereren(doet het al) voor de club, wat we hard nodig zullen hebben in de nabije toekomst. Voor Depay, Locadia en Bergwijn alleen al is tegen de 80miljoen ontvangen. Gezien wat er nu al in PSV1 speelt en aankomt zullen de bedragen ook in de toekomst nog verder oplopen.
+1/-0

 
Wel jammer dat er zo weinig reacties volgen
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ja maar ja hier valt niet over te zeiken... en dat is erg populair onder een aantal hier!

Zeiken, klagen, zeuren of melken zoals ik dan noem, er moet hoe dan ook negativiteit geventileerd worden, jij @por bent vaak n uitzondering!
+4/-0

 
2 jaar geleden
Ja, opvallend dat er hier voor de verandering eens niet gezeken wordt. Item past wellicht niet in het straatje voor diegenen die PSV al naar de hel en verdoemenis zien gaan.
+4/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Het zoveelste bewijs dat er maar een club is in Nederland die succesvolle spelers op kan leiden waar ze dan ook gaan spelen op termijn. Velen zijn hen voorgegaan zoals PSValtijd1 ook aangeeft.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Enige club is onzin natuurlijk. Er zijn 2 Noord-Hollandse clubs wier jeugdopleiding imo een stuk verder is dan PSV.

Maar wél fijn dat er bij PSV óók eindelijk weer eens talenten doorkomen. Dat er nog maar velen daadwerkelijk mogen doorbreken!
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ajax wel, AZ niet. En de ontwikkelingen gaan hier veel harder dan in Alkmaar op dat gebied. Overigens heb ik zeer veel respect voor de club AZ, echt een voorbeeldclub. Robert Eenhoorn bv. is iemand die echt veel waarde heeft toegevoegd met z'n ervaring uit de Amerikaanse baseball wereld. Zou me eerlijk gezegd niet verbazen hem hier nog eens keer werkzaam te zien.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik heb de indruk dat er bij AZ toch doorgaans meer eigen jeugd op het veld staat dan bij PSV... maar ik bedoelde eigenlijk Telstar & Volendam hoor. ;-)

Zeker ook hoge pet op van Robert. Heeft die daar nog samengewerkt met Toon of werd hij destijds gehaald als diens opvolger?

Anyway ik heb inmiddels alweer jaren een zwak voor AZ. Daar waar het vroeger haat & nijd was, op maar met name ook buiten het veld.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Singing yo, singing yo, in Eindhoven zingen we zo: Ajax moet dood en AZ gaat kapot en zondag schoppen we Feyenoord verrot...

Waar blijft de tijd...?
+1/-0

Super dit, en nou de gegenereerde geld met beleid investeren in goede verantwoorde aanvulling.
+1/-0

2 jaar geleden
Gisteren dus met zn 3 in het veld in de voorronde CL!

Een prachtig moment voor de jeugdopleiding!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje