Transparent
Inloggen
Sluiten

VVV bezig aan een dramatische reeks met negen nederlagen op rij

9 april 2021 10:07

Zondagmiddag staat voor PSV de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo op het programma. De Limburgers zijn bezig aan een dramatische reeks. Ze leken zich redelijk eenvoudig veilig te spelen, maar inmiddels verloor het al negen keer op rij en verkeert het in degradatienood. Trainer Hans de Koning is al ontslagen, maar de eerste twee wedstrijden onder Jos Luhukay gingen ook verloren.

PSV speelde voor de Eredivisie 23 keer eerder in Venlo tegen VVV. Tot nu toe wist het 15 keer te winnen, speelde het 6 keer gelijk en werd er 2 keer verloren. De grootste zege werd behaald op 20 september 2012. Door zowel drie doelpunten van Dries Mertens als Jürgen Locadia werd met 0-6 gewonnen. Voor Locadia extra bijzonder omdat hij als invaller in de 68ste minuut zijn debuut in de Eredivisie maakte.

Vorig seizoen eindigde het duel nog in een 1-1 gelijkspel, terwijl de thuiswedstrijd eerder dit seizoen met 4-1 werd gewonnen.

Voor Lars Unnerstall zal het een bijzondere wedstrijd worden, aangezien hij twee seizoenen het shirt van VVV-Venlo droeg voordat hij naar PSV vertrok. Manager voetbal Stan Valckx van VVV vervulde dezelfde functie vier seizoenen bij PSV. Bovendien speelde hij als speler 278 officiële wedstrijden voor PSV. Rolf Timmermans, teamarts van de Venlonaren, was in dezelfde rol vijf jaar bij PSV betrokken. Al is hij op dit moment ook nog actief bij de PSV Vrouwen.




Discussieer mee op de forums


Tags

vvv eredivisie locadia degradatienood dries hans luhukay mertens rolf teamarts timmermans unnerstall valckx venlonaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje