Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'De focus ligt iedere keer op de drie punten'

11 april 2021 17:08

Denzel Dumfries was in gesprek met ESPN niet helemaal tevreden over de wedstrijd tegen VVV. "Het was uiteindelijk een verdiende overwinning. Het veldspel was wel verzorgd, maar in de eindfase hadden we zorgvuldiger moeten zijn om de eindscore groter te kunnen maken", aldus Dumfries. "Het was lastig. We probeerden het tempo hoog te houden, maar ze stonden heel verdedigend. Het veldspel hadden we wel verzorgd, maar in de eindfase hadden we zorgvuldiger kunnen zijn."

De aanvoerder was met een assist zelf ook belangrijk. "Het was een goede loopactie van Donyell. Gewoon een goede goal", zo gaf hij aan.

Dumfries erkende wel dat het doelsaldo ook van belang kan zijn. "Het is een extra wapen. We staan nu een aantal doelpunten voor en dat moeten we vast proberen te houden", zei hij daarover. "De focus ligt wel op drie punten iedere keer."




Tags

dumfries zorgvuldiger eindscore erkende espn vvv wapen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje