Transparent
Inloggen
Sluiten

Gehavend Jong PSV onderuit tegen De Graafschap

19 april 2021 21:50
Foto: Pro Shots

Gehavend Jong PSV onderuit tegen De Graafschap; image source: Pro Shots

Jong PSV is maandagavond in eigen huis onderuit gegaan tegen De Graafschap. De door corona flink gehavende ploeg van Peter Uneken was niet opgewassen tegen de promotiekandidaat en ging uiteindelijk met 0-2 onderuit. Jong PSV had weliswaar het meeste balbezit, maar wist in de slotfase pas voor het eerst op doel te schieten. Beide doelpunten vielen al voor rust.

In de slotfase kwam Mohamed Nassoh als invaller in het veld. Voor de middenvelder van PSV Onder 18 was het zijn debuut in het betaald voetbal.

Jong PSV bezet in de vierde periode nu de tweede plaats op twee punten achter Cambuur. Vrijdag wacht voor de ploeg een thuiswedstrijd tegen TOP Oss.

Opstelling Jong PSV: Müller, Sambo, Daverveld, Vos, Oppegard, Matuta (83' Nassoh), Doudah, Bakayoko, Antonisse, Touré (69' Thomas), Saibari (75' Tielemans)




Tags

jong graafschap gehavend nassoh antonisse bakayoko cambuur corona daverveld doudah gehavende matuta muller oppegard oss saibari sambo tielemans toure uneken vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ondanks de nederlaag heeft deze erg jonge selectie het naar hun mogelijkheden gedaan.De Graafschap was niet veel beter maar behaalde een zakelijke overwinning.JPSV kreeg een paar mogelijkheden waarbij Saibari op de keeper stuitte en Sambo het vizier niet op scherp had staan. Hopelijk zijn de 6 coronagevallen er tegen Top Oss weer bij en kunnen ze dan wel een goed resultaat boeken.
+1/-0

3 jaar geleden
Chique gebaar van (Jong) PSV richting de Super Boeren van De Graafschap. Er stond nog een rekening open. Remember, always, zondag 8 mei 2016! Mooie geste derhalve.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Was dat destijds al niet met n vat bier opgelost?😉
+1/-0

3 jaar geleden
Mooi voor Mohamed Nassoh,dat hij nu versneld zijn debuut in het betaalde voetbal heeft mogen maken.
Ik hoop dat het winnen van de periodetitel nog in het vat zit.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage