Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil de komende jaren door met John de Jong'

21 april 2021 07:26 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil de komende jaren door met John de Jong"; image source: Pro Shots

PSV wil de komende jaren door met John de Jong. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De technisch manager heeft de vraag gekregen of hij langer door wil gaan bij de club en zou naar verluidt niet onwelwillend tegenover het nieuwe voorstel zijn. Het huidige contract van De Jong loopt in de zomer van 2022 af. Sinds de zomer van 2018 is hij de technisch manager van PSV, terwijl hij de tien seizoenen daarvoor als scout actief was voor de club.

Meer op ED.nl




Tags

jong onwelwillend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Als scout niks betekend en vorig seizoen 35 miljoen door de wc aan totaal kansloze aankopen zodat we in deze winterstop niks konden versterken.

Nee duidelijk gaat kei goed hier!! Verleng maar voor 10 jaar anders?! Wanbeleid.
+5/-2

 
3 jaar geleden
Alsof iedereen in zijn eerste jaar in een nieuwe baan meteen alles goed doet. Kijken we even naar dit jaar? Zahavi, Götze, Max, Drommel en zo nog wat. Laat JdJ maar schuiven wat mij betreft, als ie het afgelopen jaar kan herhalen.
+6/-3

 
3 jaar geleden
Zahavi, Gotze en Max zijn allen gehaald met voorspraak en hulp van de huidige trainer.
+3/-3

 
3 jaar geleden
Zonder onze trainer waren gotze, max en zahavi niet eens op de koffie gekomen in Eindhoven. JdJ heeft geen aandeel hierin. Conclusie: enkel drama aankopen

We kunnen die 50 miljoen toch niet in zijn handen gaan leggen, ik hoop dat onze trainer nog wat Duitse connecties heeft anders wordt het lekker op de sub top gaan focussen de komende jaren.
+4/-4

 
3 jaar geleden
En dankzij wie is Schmidt ook alweer gekomen?
Juist ja.
+6/-1

3 jaar geleden
Het is voor mij een tweestrijd, geschiedenis duidt aan dat deze man niet geschikt is. Maar binnen PSV is vertrouwen nog hoog dus ik wil hem ook nog wel een laatste kans geven. Ook de verhalen van mart vd heuvel over v bommel hebben me doen inzien dat toendertijd niet alle rotzooi werd veroorzaakt door JdJ. Of iig meer door v Bommel dan ik had gedacht
+7/-2

 
3 jaar geleden
Goed dat je die nu schrijft, ik werd 1,5 jaar geleden ervoor verketterd door een aantal, maar bleek er niet ver naast te zitten met Van Bommel, terwijl die bij mij echt hoog in het aanzien stond als iconische speler in aanvang...

Niemand heeft de wijsheid in pacht, maar eendracht maakt wel macht!
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik blijf het opmerkelijk vinden dat er aardig wat veranderingen hebben plaatsgevonden binnen de totale organisatie sinds het vertrek van van Bommel. Deels zal dat te maken hebben met de komst van een nieuwe technische staf. Er wordt door anderen bij dit topic over de 'ons kent ons' cultuur binnen PSV gesproken. Volgens mij schopte van Bommel daar ook behoorlijk tegenaan. Als ik Mart van den Heuvel goed heb beluisterd zijn de Jong en Vennegoor dikke maatjes van elkaar. Vriendschap is mooi zolang het presteren er maar niet onder leidt. Persoonlijk ben ik niet onder de indruk van wat de scouting de laatste jaren aan voltreffers heeft opgeleverd. Na Chucky werd het behoorlijk stil. Hopelijk wordt Max weer een voltreffer maar gezien zijn leeftijd en het feit dat hij het juist in verdedigend opzicht tegen de grotere ploegen moeilijk lijkt te hebben moet ik nog maar zien dat dat een volreffer wordt.
+4/-2

 
3 jaar geleden
"Persoonlijk ben ik niet onder de indruk van wat de scouting de laatste jaren aan voltreffers heeft opgeleverd. Na Chucky werd het behoorlijk stil."

Serieus? Je denkt dat Lozano het werk was van de scouting?
De hele wereld en z'n moeder kende Lozano allang, daar heb je helemaal geen scouting voor nodig. Het was wachten op het moment dat Lozano een transfer wilde maken en gelukkig waren we er toen snel bij, hadden we op tijd het benodigde geld en hadden we met Westerhof een contact bij Pachuca.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Waarom in godsnaam moet een club als PSV dan nog een dergelijk duur apparaat in stand houden?
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Hehe.. begint het kwartje eindelijk te vallen?
Je gaat Gotze of Zahavi toch ook niet scouten?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik wil je er even aan herinneren dat voltreffers als Malen, Willems, Madueke, Bergwijn om er een paar te noemen wel degelijk via de scouting zijn gekomen of zou de hele wereld die ook al gekend hebben?
+2/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Voor jeugd kun je inderdaad nog scouten, blijven wel onzekerheidjes en van onzekerheidjes gaat de bloeddruk hier vaak al door het dak, want, horen we dan, we hebben niks aan onzekerheidjes, we moeten spelers die er direct staan. Krijgt Johnny dat gezeik weer over zich heen.

Malen en Bergwijn waren inderdaad allang in beeld, die kenden we al. Willems was bord-op-schoot-scouting zoals dat hier vaak word genoemd en dat wordt ook vaak niet goed bevonden hier trouwens.
Madueke lijkt(!) inderdaad op old-school-scouting. Al denk ik dat zijn zaakwaarnemer hem gewoon heeft aangeboden.
+1/-0

3 jaar geleden
En toch zal er eens op technisch gebied wat moeten veranderen. Al jaren geen talentvolle verrassing meer gezien. Bij Az, Heerenveen en Groningen komen ze toch vaak met een Scandinavische verrassing die onze scouting gemist heeft. Denk dus dat er vooral op scoutingsvlak eens veranderingen moeten worden doorgevoerd en als dat dan betekent dat er minder oud psvers op die luie posities zitten dan is dat maar zo. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat een VOH gekozen is vanwege z’n ervaring op dit gebied, net als de jong zelf destijds. Die zitten daar puur omdat ze een baantje zochten bij psv en niet geschikt waren als trainer... Ow dan ga maar bij onze scouting aan de slag, want we zijn zo’n warme club...
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk dat jij moet gaan solliciteren bij PSV, aangezien je supporter bent. Daar houden ze wel van bij het warme PSV. Als je ook nog een beetje lui bent kun je niet meer kapot bij de directie.
+3/-2

3 jaar geleden
Onbegrijpelijk. Waar is dit op gebaseerd? Al zijn aankopen mislukken. Gotze, Zahavi en Max komen uit de koker van Schmidt. Sangare is inmiddels weer uit de basis gespeeld daar notabene Rosario(!!) en Boscagli (wel een goede aankoop blijkt nu). De beste man heeft PSV echt kapitalen gekost. Dat doet ons nu helemaal de das om. In het bedrijfsleven was hij allang de laan uitgestuurd, maar bij de warme club mag je er een bende van maken en blijven zitten. Topsportklimaat is ver te zoeken met zo n nietsnut als TD.

Met John de Jong aan het roer verdampt die kapitaalinjectie binnen no time. Daarnaast wil ik ook toevoegen dat de scouting van PSV helemaal ruk is. onze hoofdscout is JVOH. Serieus? dus alle mensen om John de Jong heen maken het ook niet makkelijk voor hem.
+4/-2

 
3 jaar geleden
Precies. Ronkende verhalen over nieuwe kapitaalinjecties. Maar als de personen mogen blijven zitten die verantwoordelijk zijn voor onze economische en sportieve terugval, ben je zometeen weer terug in het dal.

Lekker belangrijk of iemand een "echte clubman" is. Ook dit jaar is het geen succes geweest. Geen goede CV gehaald, geen goede middenvelder, en een backup linksback hebben we ook niet. Als hij al zou mogen blijven zitten, is het volgend jaar - zijn 4e seizoen alweer! - zijn laatste kans.

PSV moet perse weer kampioen worden.
+3/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Max komt wel degelijk uit de koker van De Jong!
+7/-3

3 jaar geleden
Ik sta hier een beetje dubbel in
Van de ene kant kun je alle tegenvallende transfers benoemen maar aan de andere kant zien wij niet alles wat er daar gebeurt, wat de dilemma's en financiële onmogelijkheden zijn en hoe hij zichzelf en zijn netwerk verder ontwikkeld. Degenen die hier uiteindelijk over beslissen zijn ook geen koekebakkers die over 1 nacht ijs gaan, zeker niet met de financiële injectie die er aan zit te komen. Brands stond er ook niet meteen, heeft eerder op een lager nivo in deze rol kunnen groeien en, laten we eerlijk zijn, ook wel een aantal ketsers op zijn naam staan.
Daarbij heb ik wel een zwak voor de persoon JdJ, wat geen reden mag zijn, maar het is wel zo.
Vergelijkingen met scouting bij bijv AZ, Heerenveen en Groningen gaam mi mank. Hoeveel van die talenten breken nu echt door na die clubs bij een topclub waar continu gepresteerd moet worden. Oke, ik kan wel een aantal namen noemen die hierna in de reacties wellicht genoemd gaan worden ( v Nistelrooij, Ziyech, Schone en zo nog wat ) maar uiteindelijk zijn dat er procentueel ook niet veel. Daarbij vallen ons van die clubs alleen de successen op wat een heel vertekend beeld geeft in de vergelijking.
+7/-0

3 jaar geleden
Het gaat mij in deze niet zo om de positie van JdJ,want alles gaat nauurlijk toch in samenspraak en overleg.
Maar zoals hierboven ook al wordt aangegeven;dat ons-kent-ons-cultuurtje is voor mij de valkuil.
En daar moet nog eens naar gekeken worden imo.
+1/-0

3 jaar geleden
John de Jong had een jaar geleden al uit zijn lijden moeten worden verlost. Nu mag hij doorgaan tot het totale failliet van PSV bereikt is. Ondanks dat de Jong een echte clubman is moet Gerbrands ervoor zorgen dat de best mogelijke kandidaten op de belangrijke functies zitten binnen PSV. Gerbrands is heel goed in veren in eigen reet steken bij een sporadisch succes maar in onder andere deze kwestie schiet hij zwaar tekort.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Had jij liever Stan Valckx gehad, die helemaal in de zak van Vlado Lemic zat?
+3/-1

3 jaar geleden
John de Jong en zijn studiosport scouting mogen dus gewoon blijven aanmodderen.
Onbegrijpelijk en niet te verkopen naar de achterban.
Zakkenvuller John vind het wel goed en gaat gewoon op dezelfde voet verder samen met zijn vriendjes bij PSV.

Die kapitaalinjectie van 50 miljoen is volgend jaar weer als sneeuw voor de zon verdwenen.
+3/-4

 
3 jaar geleden
Studio Sport scouting??
Je kan veel over John de Jong zeggen, maar dat niet.
OfcStudio Sport moet de rechten hebben van de Bundesliga, lique 1 e.d.

Ik zeg zeker niet dat hij een goed track record heeft maar ik zie het niet zo negatief als andere. Er zijn zeker waardeloze aankopen gedaan, maar zeker ook goede en geef mensen ook eens de tijd, zoals je nu goed ziet bij Boscagli bijvoorbeeld.
+3/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zal wel weer n hoop commentaar krijgen, maar ik wil hier toch een pleidooi houden voor John de Jong.
Ja de aankopen van Bruma (kan technisch te weinig, te duur) en Baumgartl (te duur en geen killer) zijn zwaar onder de maat.
Ook bij de aankoop van Doan kun je vraagtekens zetten, maar kwam die niet omdat Berghuis tegen werd gehouden door Feyenoord? Dat wilde Van Bommel graag en toen was hij de 2e of 3e keus. Gezien zijn prestaties in Bielefeld gaan we daar niet zoveel op achteruit gelukkig, maar zowel Berghuis als Doan vond ik überhaupt een dwaze aankoop gezien de aanvallende klasse die er al liep.
Feit is dat de nu bewierookte Marcel Brands Bruma ook jarenlang wilde hebben.

Verder blijkt dat Boscagli toch een goede aankoop was, alleen weigerde Van Bommel verder te kijken, net zoals hij deed met Lato. Max is een voltreffer en ook het aantrekken van Schmidt gaat zijn vruchten afwerpen, dat is nog steeds mijn overtuiging...
Vergeet ook niet het verlengen van Malen, Gakpo en Madueke oa.
Zoals al eerder door anderen gememoreerd, is de job van technisch directeur een ervaringsvak. Marcel Brands had al ruime ervaring met RKC en AZ, maar had het hier in het begin ook zwaar bij een echte topclub.
Het was achteraf niet handig om gelijktijdig zowel een trainer/coach als een technisch manager aan te stellen zonder relevante ervaring, daar zijn we het allemaal over eens.

Nu echter John de Jong zich beter presenteert en meer ervaring heeft met de keiharde eisen van een topclub, zou het kortzichtig zijn om niet met hem verder te gaan. Het alternatief is namelijk niet zo voor handen en waarschijnlijk net zo onervaren op dit niveau...

Wel ben ik het eens met de stelling dat John deze zomer zijn kunde moet tonen.
Dat is de opgave en ik kan me niet voorstellen dat in het bestuur - dus inclusief de RVC - daarbij niet zeer nauwlettend de vinger aan de pols gehouden wordt...
+13/-2

3 jaar geleden
Eerlijk gezegd begrijp ik het niet zo goed. De prestaties van de Jong zijn gewoon teleurstellend gebleken. Achteraf altijd makkelijk praten natuurlijk, dat weet je ook niet van te voren. PSV vist een een kleine vijver met heel veel andere clubs. Dan moet je slim zijn, op het juiste moment toe slaan, de concurrentie net een stap voor en ja af en toe ook wat mazzel hebben. Ik zie dat niet bij John de Jong terug. Eigenlijk geen verassende aankopen en behoorlijk dure miskopen. PSV is geen opleidingsinstituut voor wannebee TD's. Bij PSV moet je er vanaf dag 1 staan. Ik krijg een beetje hetzelfde gevoel als met Rutten en van Bommel. Je weet dat het niet goed gaat en dat het ook niet meer goed gaat komen, maar tegen beter weten in laat je het maar doorgaan, totdat echt alles verloren is. De management stijl van Toon bij PSV. De put dempen als het kalf verdronken is, maar wel mooie verhaaltjes ophangen elke keer. Ik hoop dat Roger een grote hand heeft in het aankoopbeleid en dat ze samen een sterke selectie samen weten te stellen. Er moet echter wel een diepgaand onderzoek en actieplan opgesteld worden hoe wij onze transfers kunnen verbeteren. Het was zwaar onder de maat en er staat niet elk jaar een zak geld te wachten. Ook bij Jong moet het veel beter. Als ik PSV was zou ik echter kijken naar iemand met een beter trackrecord.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Ja, ik begrijp er ook geen fluit van. Zijn contract loopt pas volgende zomer (2022) af... Laat hem deze zomer nu eens laten zien wat hij kan met een kapitaalinjectie in zijn achterwerk...
+1/-0

3 jaar geleden
Heeft wel veel fout gedaan en berg geld er mee verloren maar verdiend wel een kans .Maar doe dat in samen werking met andere dat er beter op onze centjes wordt gelet en er minder miskopen komen...Weer een ander schiet ook niet op die maakt ook weer fouten in het begin !!
+1/-0

Het beoordelinggesprek is begonnen, en iedereen die helemaal niet weet wat en hoe hij functioneerd heeft een mening. De meeste weten niet of nauwelijks wat zijn taken zijn, en hoe het aantrekken van spelers werkt bij PSV.
+9/-0

 
3 jaar geleden
Daar lijkt het wel op gezien een aantal reacties hier.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
De meeste kunnen wel zien dat de duurste aankopen niet renderen en dat er dus een bak geld over de schutting is gegooid. Maar ach wat maakt dat uit we krijgen er weer 50 dus proberen het gewoon nog een keertje, slechter kan niet dat scheelt.
+2/-1

 
3 jaar geleden
En on topic: wat vind jij van dit nieuws? Ben altijd zo benieuwd wat mensen die veelal op anderen reageren voor mening hebben.
+1/-1

 
@Tony jij weet ook dat John de Jong geen enkele aankoop alleen beslist, allereerst word er een profiel geschetst, dan komen eruit de schouting verschillende namen naar boven, al deze namen gaan op verschillende criteria getest worden, huidig contract, technisch vermogen, mentaliteit, blessure gevoeligheid enz., deze gegevens zijn vaak al eerder in een database opgeslagen. Daarna worden ze op haalbaarheid gepolst, afkoop contract, persoonlijke eisen. Uiteindelijk geeft daar de algemeen directeur en of de RVC een klap op, en gaat John op pad om binnen deze criteria te handelen.
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Duidelijk. Dank je wel. En hoe vind jij dat er de laatste jaren op dat vlak bij PSV gepresteerd wordt?
+1/-1

 
@Tony Ik weet geen exacte percentages, maar als ik het in zou moeten schatten naar mijn gevoel zou ik hier een percentage score van 60 - 65%. Maar dit kan makkelijk veranderen als Baumgartl bv een eindelijk zijn vorm van het begin bij PSV weer terug vind. Is het laatste jaar voornamelijk erg onzeker.
+1/-0

3 jaar geleden
Geef John het voordeel van de twijfel . Zelf kijk ik veel voetbal vooral de eredivisie en die is dit seizoen beschamend. Vraag me soms af waar ik naar zit te kijken. Geen enkele vedette voldoet aan de verwachtingen en het kunnen toch niet allemaal miskopen zijn. Ajax spant de kroon , als ik zie wat ze op de mat leggen tegen AS Roma en tegen Vitesse ondanks de miljoenenaankopen is het ronduit bras. Maar volgens hun coach spelen ze geweldig goed.
+2/-0

 
Misschien moet jij je verwachtingen bijstellen, als ik naar engels voetbal zit te kijken, denk ik bij de meeste acties ook hoe kan een voetballer zo'n grote fouten maken.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Daar heb je wel gelijk in RWHB. Over de grens is het ook niet best. Of het spelen zonder publiek zo'n grote invloed heeft , ik heb geen flauw idee waar het aan ligt.
+1/-0

3 jaar geleden
Al dat gezeik op de scouting. Boscagli is fantastisch en niemand noemt Madueke. Alsof die zichzelf aangemeld heeft en contributie betaalt.
Maar dat past niet in het "miskopen zijn de schuld van De Jong en successen het werk van iemand anders"-riedeltje dat oh zo populair is hier.
+10/-0

 
3 jaar geleden
Gelijk heb je, maar toch ff mijn verhaal lezen hierboven
+1/-1

3 jaar geleden
Samenvattend in de reacties:
Slechte spelers worden gehaald door JdJ.
Goede spelers worden gehaald door Schmidt.
+4/-0

3 jaar geleden
Ik ben geen fan.

Maar dat is logisch.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Schei ff uit met die Jopie Rat uitspraken hier
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt, geniale voetballer en tevens smerige rat; kan ik niet genoeg benadrukken, dat moet jij toch heel goed begrijpen in A'dam of woon je dan niet meer...?
+1/-1

 
2 jaar geleden
Ik woon niet in Amsterdam, allang niet meer.

Ik kijk niet (meer) terug in wrok. Ik was toentertijd nog een kind.

En 'maar dat is logisch' is gewoon een Nederlandse uitdrukking om (jezelf) te bevestigen. Ik gebruik deze idd nogal eens. Ligt bij mijn weten geen patent op, evenmin een taboe.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nee dat weet ik ook wel en laten we maar naar ons zelf kijken, genoeg reden voorlopig. Sterker nog ik vind dat we veel te vaak naar onze vrienden kijken en het daar over hebben.
Bedoel we maken ons - als PSV zijnde - nogal eens kleiner dan nodig is imo...
+1/-0

3 jaar geleden
Gezien zijn trackrecord is dit een gigantische, onbegrijpelijke gok.

Vergelijk de selectie toen hij begon (na seizoen met kampioenswedstrijd tegen Ajax) maar eens met die van nu. De waarde en kwaliteit van destijds zijn compleet uitgehold doordat de opbrengst uit verkopen/CL grotendeels verkeerd opnieuw geïnvesteerd is in spelers die niet voldoen of niet nodig zijn. Pure kapitaalvernietiging/achteruitgang. Gelukkig is de jeugdopleiding blijven leveren.
+3/-1

3 jaar geleden
John de Jong is een hele capabele clubman. Hij geniet ontzettend veel aanzien in het wereldje en leert verschrikkelijk snel. Ik ben er van overtuigd dat hij uiteindelijk door de voordeur vertrekt à la Brands.

Tuurlijk zijn er een aantal transfers mislukt. Tuurlijk heeft hij fouten gemaakt. Maar afgelopen zomer heeft hij laten zien dat hij geleerd heeft van die fouten. Zahavi, Götze, Max, Sangaré, Mvogo. Stuk voor stuk versterkingen en dat met een beperkte portemonnee.

En dan kunnen de zuurpruimen wel zeggen dat Sangaré uit de basis is gespeeld en dat dat de zoveelste misser van Jong de Jong is, maar iedereen, zelfs die azijnzeikers hier, vond het afgelopen zomer nog een topaankoop. Het was een stunt dat PSV er met zijn handtekening vandoor ging terwijl een aantal PL en Ligue 1 clubs achter hem aanzaten.

En die Bruma stond ook al jaren op de lijstjes bij PSV. Ook in de tijd van Brands. En de meerderheid hier was destijds harstikke blij dat PSV er eindelijk in geslaagd was om hem binnen te halen. Dat hij geflopt is lijkt me duidelijk overigens, maar om dat dan alleen aan Johnny boy toe te schrijven...
+7/-0

 
2 jaar geleden
Eerlijk is eerlijk. John de jong is hoofdverantwoordelijk voor het aankoopbeleid en heeft dat vreselijk slecht gedaan.
Dat spelers mislukken gebeurt helaas vaker. Het bedrag waarvoor hij o.a. Bruma en baumgartl heeft aangekocht is buiten alle proporties.

Ik kan me overigens ook niet herinneren dat iemand de aankoop van Bruma destijds wel begreep, laat staan erg blij was.
We hadden op dat moment namelijk Lozano, Bergwijn, Malen. (Met daar achter al talent van Gakpo) Bovendien allemaal spelers die toen nog het liefst op links speelden. Centraal horen de topspelers te spelen die wekelijks het verschil kunnen maken maar missen we al tijden een klasbak.

Super Mario is een toevallig geluk op de laatste speeldag. Op voorhand kon John al weten dat Sangare voetballend nooit het verschil gaat maken en is er dus voor het 2e jaar op rij slecht ingekocht.

Het verlies op sangare en doan zal nog beperkt blijven.


Het blijft Onbegrijpelijk dat Bruma voor 15 miljoen is vastgelegd.
Gedachte van John, als hij in Turkse competitie 1 seizoen meer dan 10 goals heeft gemaakt moet dat in Nederland ook lukken.
We zijn helaas geen Ajax die geld voor Haller kunnen wegschrijven door onbegrijpelijk hoge opbrengsten van andere spelers.
Hij betaalde de hoofdprijs voor spelers waarvan je op voorhand weet dat ze het nooit meer gaan opleveren. Haal dan een talent uit buitenland die nog niet ergens mislukt zijn.
+2/-5



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage