Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Het was weer even wennen met al die mensen in het stadion'

24 april 2021 21:16

In gesprek met ESPN gaf Cody Gakpo aan het jammer te vonden dat zijn treffer werd afgekeurd. "Helaas ja", aldus Gakpo. "Helaas ging mijn schot in de eerste helft er ook niet in, maar hij was wel mooi."

De aanvaller vond dat PSV bij vlagen erg goed speelde. "We hebben ook goede kansen gecreëerd, maar we laten na om de genadeklap uit te delen en om meer te scoren", zo gaf hij aan. "In de eerste helft waren we ook wel dreigend, maar waren we wel slordiger. In de tweede helft kregen we wel betere kansen, maar hebben we het niet afgemaakt."

Gevraagd werd aan Gakpo wat nu het verschil was tussen de eerste en tweede helft. "Het was denk ik weer even wennen met al die mensen in het stadion. Het gaf wel goede energie aan het team en dan moet je er even in komen", zei hij daarover. "Groningen stond ook best aardig, maar als we een hoger baltempo hanteerden en minder slordig waren hadden we meer kansen kunnen creëren.




Tags

gakpo cody baltempo espn genadeklap groningen hanteerden slordiger vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage